Phuuh, alkaa olemaan motivaatio parhaillaan menossa olevaa Piho- harjoittelua (pitkäaikaissairaanhoitotyö) kohtaan.  Asenne voisi olla toinen, jos harjoittelun saisi suorittaa palkallisena! Harjoittelu sotkee myös treenejä ihan kiitettävästi. Esimerkkinä viime viikko, jolloin salitreenit jäi todella vähiin. Aamuvuoron jälkeen on niin naatti, ettei voi kuvitellakkaan menevänsä salille tekemään KUNNOLLISTA punttitreeniä. Treenistä ei ole mitään hyötyä, jos kypärä ei ole 100% hommassa mukana.

Sunnuntaina kuitenkin pyörähdettiin Outokummussa minun ja Manun ensimmäisissä mätsäreissä. Tuloksena punainen nauha, ei sijoitusta. Koko reissun ajan Manu käytäytyi hienosti vaikka touhu olikin yhtä odottelua. :) Olin punaisesta nauhasta todella yllättynyt! Ei ollut riemulla rajoja, kun kehäsihteeri ojensi meillä punaisen nauhanpätkän. :) On meillä hieno pikkukoiruus <3

Tänään pääsin vihdoin ja viimein treenaamaan. Yllättävän paljon oli kanssatreenaajia, vaikka kello oli vasta 11, kun salille menin. Hyvä treeni ja nyt on taas intoa. ;)

a) Haarakyykky smith: 1x20kg+smithx15, 1x25kg+smithx15, 1x30kg+smithx15 (jatkuva liike)

b) Viparit sivulle: 3x5kgx20 (jatkuva liike)

a) Kulmasoutu kp: 3x17,5kgx12

b) Leveä ylätalja: 3x40kgx12-12-10 (tekniikkaongelmia...)

a) Hauis taljassa ylhäältä istuen: 3x25kgx12

b) Hammer narulla: 3x25kgx12

Vartalon ojennus: 3x12

Vatsarutistus aaltopenkillä 3x15 (jösses kun oli makkarat tulessa!!)

Loppuaerot: 5 min Amt + 5 min crossi

Ensi yöksi olisi tarkoitus töihin (=harjoitteluun) mennä. Yhtään en tiedä kuka siellä on kaverina :D Toivottavasti joku mukava ihminen ;) Nyt ottaisinkin hyviä vinkkejä vastaan; MITÄ KANNATTAA OTTAA EVÄÄKSI YÖVUOROON?

Vielä pitäisi jaksaa olla hereillä jokunen tunti ennen nukkumisyritelmää.. Voisi lähteä koissun kanssa nauttimaan aurinkoisesta kevätsäästä. :)