Mikä onkaan mukavampi tapa kuin aloittaa viikko vapaapäivällä? :) Viikonloppu vierähti nopsasti, kun oli vieraita sekä Ralvis-messuilla käynti. Ei ehkä ihan ajankohtaiset messut meille Jussin kanssa (kun ei nyt ihan heti olla taloa rakentamassa) mutta ihan kivaa siellä kuitenkin oli. :) Kiitti vaan Antille ilmaisista lipuista! :)

Viikonloppu jäi vähälle liikunnalle, ellei töissä tallustelua lasketa liikunnaksi. Lauantaina olikin aika raskas aamuvuoro ja olin tosi naatti kotiin päästyä. Päiväunillekkaan ei kehdannut vieraiden ollessa käymässä mennä.  Kauhea huomata miten addiktoitunut olen päiväuniin :D Mikähän puutostauti miula on kun aina väsyttää tai sitten olen ihan hyperaktiivinen?!?

Tänään sitten taas salille. Sykkeet ei noussu ei sit millään! Muutenkin koko kroppa varsin nesteinen, kiitos viikonlopun tavallisesta poikkeavien syömisten. Kiva treeni kuitenkin ja virtaa oli mukavasti.

a) Haarakyykky smithissä: 1x30kg+smithx15, 2x45kg+smithx15

b) Viparit sivulle (ilman pysäytystä ylä- ja ala-asennossa) 3x5kgx20

a) Penkki; 3x45kgx8

b) Pull Over kp: 3x12,5kgx12

a) Dippi penkillä: 3x12

b) Ojentajat taljass narulla: 3x25kgx12

a) Vatsarutistus pallolla 3x15

b) Kyljet Girya kuulalla 3x12kgx15/kylki

Loppuun: 5 min Precor Amt + 5 min Wave + 5 min soutu

Kotiin päästyäni innostuin ottamaan vähän kuvia ja ilokseni huomasin, että kehitystä on tapahtunut! Ohessa pari otosta:

Huonoja kuvia ja poset sieltä ja syvältä, mutta ainakin omaan silmään sieltä paistaa pientä kehitystä selkä- ja olkalihoissa. :)

Hyvillä mielin kokkailin sitten itselleni herkkulounaan. Kinkkumunakas, jonka lisukkeena porkkanaraastetta ja tuoretta kurkkua, kylmäsavulohi ruisleipä (huom! kotitekoinen) sekä Mokkamestareiden Syysaurinko teetä.

Taidetaan nyt mennä Manun kanssa köllöttelemään peiton alle: Manu ottaa päikkärit ja mamma lukee vähän hyvää kirjaa. Sitten mennään ulos ja otetaan samalla vähän näyttelyhihnassa treeniä...