Niinpä se alkoi sitten selkä taas vihoittelemaan. :( Aamulla sängystä kampeutuessa selkä oli lähinnä vain jäykkä, mutta päivän edetessä se on vain kipeytynyt ja kipeytynyt. Mikähän sitäkin mättää? Tosi asia on, ettei minulla ole varaa juuri nyt varata aikaa hierojalle tai osteopaatille. :( Saisi jo harjoittelu loppua, että pääsisin taas töihin!

Kaks kertaa mietin menenkö salille. Tätä ajatuspainia kävin kahdesta syystä, joista ensimmäinen oli mahdollisten korjaajamiesten tuleminen.. Eipä ukkoja näkynyt eikä kuulunut. Toinen syy oli tuo selkä. Päätin kuitenkin lähteä kokeilemaan, miltä treeni tuntuu. Muuten hyvä että menin, vaikka selkä onkin nyt melko kipeä, jos joudun kumartumaan tms.
Liikkeet sain tehtyä hyvin alaselkää rasittamatta ja todella hyvällä tuntumalla! Kokeilin myös kulmasoutua hantteleilla pitkästä aikaa ja uudella, "vajaammalla" tekniikalla, jonka bongasin Marko Heikkisen artikkelista (Body 2/2009). Artikkelissa on hienosti esitetty kuvien avulla mikä on oikein sekä mikä on väärin ja kas kummaa, olenkin aina tehnyt ns. väärällä tekniikalla. Uusi tekniikka oli varsin helppo omaksua ja tuntuma oli aivan uskomaton!!! Ja painot oikeita lällypainoja verrattuna siihen millä aiemmin olen kulmasoutua tehnyt. :D

Alkuun hölkkäilin matolla 5 min ja tein yläkropan hyvin lämmittävän keppijumpan

a) Vaakaprässi: 3x100kgx20

b) Viparit sivulle: 3x5kgx20

a) Kulmasoutu kp: 3x17,5kgx12

b) Viparit taakse kp: 3x6kgx12

a) Keskitetty hauis taljassa: 3x25kgx12

b) Hauis taljassa ylhäältä istuen: 3x30kgx12-10-10

Vatsarutistus penkillä 2x15 ---> selässä tuntui pahalta :(

Loppuhuipennukseksi 10 min crossailua sekä 5 min ravia matolla..

Seurailen aika paljon eri ihmisten pitämiä treeniblogeja. Niistä saa uskomattoman paljon motivaatiota sekä hyviä käytännön vinkkejä omaan treeniin.
Tässäpä listaa joistakin blogeista joita seurailen aktiivisesti:

Jonna1983

Propofol

Dutteri

Wemmah

Vilma Koivumaa

Kaisa Jaakkola

Tiina Kasvi

Pauline Nordin

Onhan noita mielenkiintoisia blogeja vaikka millä mitalla enemmänkin, mutta nuo tuossa ovat sellasia joita aktiivisimmin seuraan. :) Ehkäpä tulevissa kirjoitteluissa listailen lisää kiinnostavia blogeja...

Iltavuoroon olis meno, joten huomenna en ainakaan ole salille menossa. Vihaan noita illasta aamuun -vuoroja!! *murrr*