Hähhää, pidimpäs lupaukseni siltä osin, että tulen tekemään jalkatreenin! :D Eilen en sitä tosiaan tehnyt, mutta tänään. Liikkeitä suunnittelin jo etukäteen ja suunnitelmassa pysyin alusta loppuun. Kyllä taas huomasi, että on jäänyt treenit jalkojen osalta väliin.. Niin huonosti meni ;)
Teimpä (tai ainakin yritin) siis;
* Mave: 60kg-65kg-70kg; 8-8-5 (tekniikka petti hiukkasen xD )
* Prässi jalat leveällä: 3x120kg; 10-12-15
* Reiden koukistus istuen: 3x30kg; 20
* Vatsat bosulla 3x20
* Kyljet 12kg:n kahvakuulalla 3x20
Hirveellä raivolla lisäsin mavessa painoa 70 kiloon, mutta homma vähän kusi :D Tekniikka petti, kun voimat loppu xD Prässissäkin eka sarja meni hiukkasen penkin alle, kun jalat oli aika muusina mave-rimpuilusta. :D Voisin vaikka lyödä koko omaisuuteni vetoa, että ylihuomenna tulee olemaan sängystä nouseminen vaikeaa ;)

Eilisestä saakka on ollut edes hitusen joulufiilistä meikäläisessäkin, vaikka inhoankin ylikaiken hirveässä ruuhkassa kiertelyä, kun pitää viimeisiä joululahjoja yrittää löytää.
Lumella on kuitenkin ällistyttävä vaikutus fiilikseen, puhumattakaan pikku-Manusta, jonka suosikki harrastus on juosta rallia ulkona :D Ei siinä vain voi hapanta naamaa näyttää, kun pieni otus pistelee menemään minkä jaloistaan pääsee ja nauttii tästä elämästä täysin siemauksin. Myös sisällä leikkiminen ja täysillä juokseminen on hauskaa, vaikka tilaa ei ihan yhtä paljon olekkaan kuin ulkona. :)
Ohessa kuvaa meidän epätoivoisesta yrityksestä saada kaverista edes hituse edustavia kuvia ;)
125426.png