Lorvikatari meinasi taas ottaa vallan. Mutta ähäskutti, en antanut sille periksi vaan olin reipas ja painelin salille jo hyvissä ajoin päivällä. :) Huomattavasti miellyttävämpää treenata tyhjällä salilla. Tänään treenasin rintaa ja ojentajia + lisukkeena ihan pikkuisen olkapäitä. Olkapäiden todellisen murjomisen ajattelin säästää huomiselle. ;) Pää pursuaa uusia ideoita olkapäätreeniä ajatellen. Mutta takaisin tähän päivään:
Lämpöjä soutaen+keppijumppaa+kevyttä pumppailua
1. Penkki kp: 15kg-17,5kg-17,5kg; 8
2. Vinopenkki kp: 3x15kg; 8
3a. Kapea penkki: 4x30kg; 10
3b. Viparit sivulle levyillä: 4x5kg; 15
4. Ojentajat taljassa: 35kg-37,5kg-40kg; 15-12-12
5a. Roomalainen penkki 3x20 lyhyellä, mutta sitäkin polttavammalla liikeradalla
5b. Kyljet taljassa 3x30kg; 20 (molemmille kyljille)
Loppuun viel 10 minsaa aerooppista med crossi
Kesken treenin sain kuningasidean tehdä sivuvipareita uudella tekniikalla, jonka kävin "varastamassa" jonna1983:n blogista. Liike lähti reisien ulkosivuilta, ei edestä ja liikerata oli miltei puolta lyhyempi kuin normaalisti. Näin sai epäkkäät eliminoitua pois pelistä ja liike tapahtui vain ja ainoastaan sivuolkapäillä. Lopputuloksena oli AIVAN USKOMATON POLTE!!!! Normaalisti tuo 5 kiloa on ollu kevyttä tavaraa, mutta eipä ollut enää. Kokeilkaa, huomaatte varmasti eron!

Tosiaan, huomenna alkaisi sitten kuuden päivän työputki, huoh. Pakko tehdä, että saa ensi viikonlopuksi pidemmän vapaan. Toisaalta ihan hyvä, että on tekemistä, sillä muuten rypisin vain omissa ajatuksissani ja voisin entistä huonommin. Kuluneet kaksi vapaapäivää ovat kyllä olleet tarpeeseen, vaikkakin koen huonoa omaatuntoa siitä, etten ole saanut mitään kunnollista aikaiseksi. Jospa nyt olisi suunta ylöspäin?
2042804.jpg