Kulunut viikko on kulunut varsin väsyneissä merkeissä. Lähes joka päivä olen nukkunut päiväunet, vaikka oisin yöllä nukkunut kunnolla. Alkuviikolla en tosin öisinkään saanut nukuttua kunnolla Santun pitäessä ääntä. :( Ei ole ollut mitään fiilistä lähteä salille puoli nukuksissa... Tuntuu ettei vapaapäivätkään ole korjannut "univajetta" (tai mitä se sitten ikinä lieneekään), esim. tänään tuli vetäistyä kunnon päikkärit, vaikka ei oisi mitään järkeen käypää syytä olla lisäunen tarpeessa..

Tänään kuitenkin päätin mennä salille vähän päätä lepuuttamaan. Olin varsinainen nukkuneen rukous, onneksi ei ollut muita treenaajia. Väsymyksestä huolimatta treeni oli ihan ok. Siispä: TYÖNTÄVÄT
1) Penkki kp: 3x17,5kg ; 8
2a) Vinopenkki kp: 3x15kg ; 8
2b) Kapea penkki: 3x30kg ; 8
3a) Pystypunnerrus kp: 3x12,5kg ; 8
3b) AbCoaster 3x20
4a) Ojentajat taljassa: 35kg-40kg-40kg ; 15-12-12
4b) Viparit sivulle kp: 5kg-7kg-10kg ; 15-15-10

Tosiaan, sain olla salilla ihan rauhassa, kun muita treenajia tuli vasta siinä vaiheessa, kun olin omaa treeniäni lopettelemassa. Sykemittari unohtui kotiin, joten ei tietoja treeniajasta saatikka sykkeistä.

Ensi viikon treeneistä en puhu mitään ääneen, sen näkee sitten tuleeko mentyä ja miten usein. Santtu on nyt suurin huolenaiheeni. Toivon niin kovin, että uudet lääkkeet alkaisi puremaan ja Santtu säästyisi leikkaukselta!! Äänet Santun nenässä on ainakin muuttuneet siihen suuntaan, että tavara ois sieltä lähdössä liikkeelle, mitä pidän ihan hyvänä merkkinä. Keskiviikkona soittelen taas lekurille jatkosta...
Pitäkää peukkuja, että kaikki sujuis nyt hyvin!!!! Alan nimittäin kohta olemaan aika toivoton :´(

Töissä onneksi kaikki on mennyt tosi mukavasti (väsymyksestä huolimatta). Olen onnellinen siitä, että pääsin suorittamaan harjoittelua juuri tällä osastolle ja tunne siitä, että olen oikealla alalla vahvistuu päivä päivältä. Hyvälle tuntuu, kun edes joku asia menee vaihteeksi hyvin!