Nyt on isoimmat ja vaativimmat tentit ohitse tältä syksyltä. Uskoisin niiden menevän läpi (toivottavasti hyvällä arvosanalla). Ihan hassulta tuntui eilen kun ei tarvinnun istua iltaa nenä kiinni papereissa.
Eilen illalla olinkin varsin väsynyt ja treenin sijasta leikin Santun kanssa ja nukuin reilun tunnin päikkärit.  Treenistä ei ois varmastikkaan tullut mitään muuta kuin paha mieli, joten kotia jääminen oli aivan oikea ratkaisu.
Vaihteeksi tuntuu hyvälle olla kotona, kun hermoja kiristänyt remppa on valmis ja koti tuntuu taas kodilta. Koko ajan sitä kuitenkin on jotenkin varuillaan vastoinkäymisten varalta.. Tartteis opetella taas relaamaan!

Tänää lyhyt päivä koulussa ja kodin kautta salille työntävien lihojen kuritukseen.
    Lämppäriksi keppijumppaa+venyt+kevyttä penkkailua
    1) Penkki: 40kg-42,5kg-45kg; 10-8-6
    2) Vinopenkki kp: 3x 12,5kg ; 12-10-9 (palautukset about 30 sec.)
    3) Ranskalainen punnerrus kp istuen: 3x10kg ; 12
    4) Vatsat mutkapenkillä 2x15 (lyhyt palautus ---> "mukava" polte)
    5) Pystypunnerrus smith: 10kg-12,5kg-15kg + smith ; 12-12-10
    6a) Viparit sivulle kp: 3x5kg ; 15
    6b) Viparit eteen kp: 3x5kg ; 15
    7) Ojentajat taljassa: 3x30kg ; 15
    Loppuvenyt ja pyöräily kotia (n. 20 min)

Huh, tulipa paljon eri liikkeitä... Ja treeniin meni aikaa suunnilleen tunti. Ei paljoa turhanpanttina tyttö istuskellu ;)
Pystypunnerrus smithissä tuntu mukavammalta kuin kässäreillä tehty. Vois vaikka hantteleiden antaa olla ja kiusata olkapäitä smithissä vaihteeksi. Liike pysyy paremmin hallinnassa ja olkapäissä mojova polte. Smithissä myös uskallan tehdä sarjan ihan loppuun saakka.

Mutta nyt kutsuu mua kotiorjattaren tehtävät (=astianpesukoneen tyhjennyt). Loppukevenykseksi fotoa meidän uudesta taulusta. Joka kerta kun sitä vilkaisee alkaa hymyilyttämään ;)
1873682.jpg