Hassua miten "tylsä" arki voi tuntua hyvälle. Miule sopii tälläinen tasainen elo. Yllätykset ei oo miun juttu. Koulussa hommat sujuu, koti näyttää ja tuntuu kodilta ja treenit kulkee loistavasti. Niin ja Santtu on terve ja täysissä voimissaan. <3

Treenien suhteen asiat on todella hyvin mallillaan (ainakin tämän viikon). Voimatasot on hyvässä nousussa ja ei mene enää pitkään, kun olen päässyt samaan pisteeseen missä keväällä ennen taukoa olin.
Ruokailujenkin suhteen sain (kun viimeinkin uskaltauduin kertomaan todellisista fiiliksistä) kullan arvoista tukea. Henkinen tuki on nyt äärettömän tärkeää kaikkien vastoin käymisten jälkeen.. Eri asia on keneltä sitä saa ja millä tavoin..

Tänään menin salille alkuillasta mitä parhaimmissa voimissa. Vuorossa VETÄVÄT
    Lämmöt soutaen + keppijumpaten
    * Kulmasoutu: 40kg-45kg-50kg-45kg-40kg ; 15-12-10-12-15
    * Delt-laite: 3x25kg ; 15-15-12+3
    * Ylätalja kapealla kahvalla: 3x40kg ; 12-11-10
    * Hauiskääntö seisten kp: 3x9kg ; 10
    * Hauiskääntö taljassa: 3x20kg ; 15 (lyhyet palautukset, pumppaillen)
    * Roomalainen penkki 2x20
    * Vartalon ojennukset 2x10
    Loppuun viel vähän kepin pyörittelyä + venyt

Ai että miten nannaa oli tehdä taas kulmasoutua tangolla! Peilistä oli kiva katella suoritusta ja jestas kun miun olkapäät näytti pyöreiltä!! Taisin nähdä harhoja ;) Itsekehu haisee ;)

Huomenna sitten illalla vielä työntävät. Tuo työntävien lihojen treeni on varsin rankka ja vaatii toisenlaista asennoitumista kuin vetävät. Enkä edes tiedä miksi. Joku vika taas korvien välissä.

Rupesin taas miettimään lukeeko näitä miun sepustuksia kukaan? Taitaa olla viimeisetkin eksyneet kaikonneet tältä sivulta kevään jälkeen... Tai sit kukaan ei vain tunnusta lukevansa tätä?! Miten on? Ilmoittautukaa rohkeesti jos siel joku lueskelee! :)