Viikonloppu on menny lähinnä sohvalla makoillen. Suunnitelmat ja haaveet otti taas takapakkia, joten viikonloppu hurahti niitä murehtiessa.
Tarkoitus oli, että olisin eilen käynyt tekemässä juoksutreenin tuossa läheisellä pururadalla, mutta se jäi vain aikomukseksi. Tänään kuitenkin oli toteutuksen aika. Päätin ottaa varovaisesti, sillä edellisestä vastaavanlaisesta lenkistä on aikaa vierähtänyt pari kuukautta.
Alkuun otin lämpöjä kevyesti hölkkäillen, lonkan koukistajia verrytellen, sivulaukoilla ja varsahypyillä.
Spurtteja tein 10 kpl n. 40-50 m mittaisilla pätkillä. Palautukset vedin fiiliksen mukaan, sillä en ole edelleenkään edistynyt uutta Polaria itselleni hommaamaan. Sykkeet nousi alusta saakka mukavasti, mutta viidennen spurtin jälkeen alkoi näkymään väsymyksen merkkejä.
Lopuksi tein vielä askelkyykkykävelyä jalkoja korkealla nostellen kädet selän takana 1x5 ja 1x10. Yritin vielä aloittaa kolmennen kyykkäilyn mutta ei pystyny :D Meinasin lentää turvalleni, kun jalat ei meinannu kantaa.
Loppuun tein vielä nopeat venyttelyt ja hölkkäilin kevyesti palautellen.
Kotiin kävellessä jalat tuntui hurrrrjan raskailta, voi vaan kuvitella miltä tuntuu nyt! ;)

Aikaa koko systeemiin meni n. 35 min. Luulin olleeni n. tunnin, mutta erehdyin.  Tartteis saada tällänen kipinä useemmin.

Nyt täytyykin mennä syömään ja sitten taas uppoutua anestesiologian ihmeelliseen (unettavaan) maailmaan.