Koulussa väsyttävääkin väsyttävämpi päivä. Yhtä nuokkumista ollu koko koulupäivä. :D Siispä sitäkin reippaammin illasta salille ;) Vuorossa siis työntävien lihojen treeni:
    Lämpöjä pystypunnerruksilla + pystysoudulla (10kg:n tanko)+kevyitä vipareita rinnalle+venyt
    * Vinopenkki kp: 3x12,5kg; 15-12-10
    * Viparit rinnalle: 3x8kg; 15
    * Ranskalainen punnerrus kp istuen: 3x10kg ; 15
    * Pystypunnerrus kp: 3x10kg; 12-7-8    *NOLO*
    *Viparit sivulle levypainolla: 3x5kg ; 20-15-15
    * Vatsat roomalaisessa penkissä 3x20
    * Ojentajat taljassa narulla: 3x30kg ; 12-12-10

Nyt oli touhussa tekemisen makua. Sarjat loppuun saakka ja hampaita näytellen :D Painot ei todellakaan ole mitkään päätä huimaavat. Varsinkin pystypunnerrus aiheutti "pientä" kiukkua.. Keväällähän tein sarjaa 15 kg:n hantteleilla ja nyt tuli täys hyytyminen 10kg:n painoilla.
Kätöset on nyt varsin painavan oloiset ja pyörällä oli aika veikee ajaa kotiin kun ei olisi jaksanut pitää ohjaustangosta kiinni ;)

Yleensä koen nämä työntävien lihasten treenin huomattavasti rankemmaksi kuin vetävien. Täytyy siis hieman kehitellä tuota vetävien treeniä ja panostaa selkään entistä enemmän.
Tämän syksyn prioriteeteiksi nostaisinkin selän sekä olkapäiden kehittämisen. Selkä on aina ollut heikko ja olkapäät on ottanu kaikkein eniten takapakkia kesän aikana.

Vihdoin ja viimein kun tämä normaali arki alkaa asettua aloilleen (ei, remppa ei ole vieläkään täysin valmis) on aika kiinnittää huomiota myös niihin ruokailuihin. Yksin elellessä on tuo ateriarytmi ollut aivan mitä sattuu. Vielä en tiedä hommaanko vaa'an ja käytän sapuskat sen kautta vai menenkö fiiliksen mukaan..
Ruokailujen avulla haluan turvata toki kehittymistä mutta myös terveenä pysymistä. Edessä on todella rankka (mutta sitäkin antoisampi) syksy ja sairasteluihin EI ole varaa yhtään.
1841365.jpg