Tulikin sitten suunniteltua pidempi päivitys- ja treenikatkos. Ensimmäisen salitreenin kävin tekemässä viime viikolla melkein kuukauteen! Vieläkään en osaa sanoa saanko tämän kesän aikana treenejä kulkemaan haluamallani tavalla, mutta täysin liikkumaton en kuitenkaan aio olla. Olen tullut siihen tulokseen, että tämän kesän ajan treenit on lähinnä ylläpitävää ja toivottavasta rasvaa karistavaa. Jätetään itse lihasmassan kasvatus ja voimatasojen nosto syksyn urakaksi.

Olo ei ole ollenkaan hyvä. Oloon vaikuttaa liikkumattomuuden lisäksi tämän hetkinen asuinympäristö. Miun koti ei vaan oo täällä vaikka miten yrittäisi sopeutua. :( Odotan vain elokuuta kuin kuuta nousevaa, että pääsen taas takaisin omaan kotiin ja omiin ympyröihin. Liikunta voisi auttaa tuohon ahdistuksen tapaiseen, mutta minusta riippumattomista syistä en ole päässyt esim. salille niin usein kuin olisi halua (ja tarvetta).

Viime viikolla keskiviikkona (11.6) kävin siis tekemässä yläkropan (selkä+olkapäät) treeniä salilla. Treeni oli kaukana normaalista mutta hyvä tuntuma löytyi nopeesti ja olin äärettömän onnellinen kun sain tehtyä sitä mitä rakastan paljon!
    Lämpöjä crossilla + soutaen n. 10min
   - Takaolat taljassa narulla: 60-70-80 ; 20-18-15
   - Lat Pull: 75-85-95 ; 20
   - Row: 70-70-60 ; 15
   - Pystypunnerrus kp ilman selkänojaa: 3x9kg ; 15
   - Viparit sivulle kp: 3x5kg ; 15
   - Jalkojen nosto penkillä 3x15

Painopakkojen yksiköistä ei ole aavistustakaan. Varmaa ainakin on, ettei ne kiloja ole ;) Olosuhteisiin nähden kelpo treeni.

Tänään kävin n. tunnin hölkkä-loikka-sprintti lenkillä. Fiiliksen mukaan erilaisia loikkia ja hyppelyitä sekä sprinttejä. Sykkeet kävi korkealla, kun vain tietäisin miten korkealla (en siis ole vieläkään saanut hommattua uutta sykemittaria). Kämpillä sitten venyt päälle ja suihkuun. Teki hyvää! Jospa saisin tälläisen treenimuodon säännölliseksi täällä Savonlinnassa ollessa?

Tämän viikon saliräpellykset on vielä täysin avoimena. Riippuen siitä tuleeko muita menoja. Ja Juhannus meneekin sitten töissä, joten ei ole vaaraa, että tekisin tuttavuutta juomien kanssa.. Vaihteeksi erilainen Juhannus...