Ei oo aikaiset (05.30) heräämiset meikäläisen juttu! Olo on tosi nuutunut melkein koko ajan ja ajatus ei kulje oikein mitenkään. Jospa sitä viel seuraavan 5 viikon aikana saisi rytmeistä kiinni.. Uskoisin kuitenkin tämän hetkisen väsymyksen olevan melko pientä verrattuna tulevaan... Mukavia nämä uusien harjoitteluiden alut ;)

Eilen olin reipas ja kävin salilla tekemässä vetävien-treenin
    Lämpöjä soutaen+muutama rinnalleveto+venyt
    * SJMV: 55kg-57,5kg-57,5kg; 10
    * Alatalja: 45kg-50kg-50kg ; 12-10-10
    * Ylätalja eteen: 45kg-42,5kg-40kg ; 10-11-12   (lyhyen lyhyet palautukset sarjojen välissä)
    * Hauiskääntö taljassa: 3x30kg ; 10+2
    * Hauiskääntö myötäotteella mutkatangolla: 7,5kg+tanko ; 12-15-15
    * Vatsaa "isolla" kuormalla laitteessa 3x10

Treenissä alkoi olemaan tekemisen meininki, kun lämppärinä oli muutaman rinnallevedon tehnyt lähinnä oikeaa suoritustekniikkaa
Kaikenkaikkiaan hyvä treeni. Ois ehken voinut tehdä enemmänkin... tai ei ainakaan kroppa oo tänään mitenkään jumissa.

Tänään jäi treeni välistä, vaikka olin alunperin suunnitellut tekeväni työntävien treenin tänään. Olo oli vain niin äärettömän väsynyt etten nähnyt järkeväksi touhuksi lähteä kroppaa salille lisää väsyttämään. Nyt kuitenkin meni tämän viikon treenien suunnittelut uusiksi sillä tahtoisin pitää kuitenkin neljä treeniä viikossa. Jos se ei kuitenkaan onnistu on mietittävä mitä voi jättää pois; jalkapäivän vai sekä päivän? Ja tulisiko niitä muunnella jotenkin? Mutta onhan tässä viellä aikaa ja perjantai on töistä vapaa, joten sillon ainakin saan tehtyä (näillä näkymin) hyvin treenin hyvissä voimissa. :)

Nyt telkkua kattomaan ja ajoissa nukkumaan, että jaksaa aamulla taas herätä...
1430404.jpg