Tää viikko on ollu aika uskomaton. Töissä oon saanu mahtavaa palautetta ohjaajilta ja tunne vahvistuu päivä päivältä et oon valinnut oikean alan. Kesäksi on töitä tarjolla Savonlinnassa koko loman ajaksi (ellei tulevana maanantaina homma mee nurin kun miut näkeevät ;) ) ja remppa-asiatkin on selvinny. Ei tartte muuta kuin odotella remonttia alkavaksi.
Lisäksi sain viikkooni mahdutettua kaikki 4 treeniä ja uusi ruokavalio on tiukassa testauksessa. Viikon neljäs treeni oli sekatreeni, jossa painotin heikoimpia osa-alueita eli selkää ja olkapäitä.
    Lämpöjä soutaen+ylätaljaa+kiertäjäkalvosimia+venyt
    * Kulmasoutu kp: 20kg-22,5kg-25kg; 15-12-8+2
    * Latsit taljassa: 3x30kg ; 15-15-10+3
    * Takaolkasoutu taljassa narulla: 35kg-35kg-40kg; 15-15-15
    * Linda-viparit: 3x5kg ; 15-12+3-10+3+2
    * Kyljet selkäpenkissä: 3x15

Hyvä treeni vire jatkui edelleen. Kulmasoudun viimeinen sarja meni melko rumalla tekniikalla kun väen väkisin piti saada runtattua isompia painoja. ;)
Takaolkapäille tein pitkästä aikaa soutua taljassa. Tosi hyvä liike, mutta asennon kanssa oli pientä hakemista. Sain kuitenkin tuntuman sinne minne pitikin ja otan tuon liikkeen säännölliseen käyttöön.
Saattoi siis hyvillä mielin aloittaa viikonlopun vieton.

Ensi viikon treenit on varsin auki, kun en tiedä miten kerkeän salille. Maanantaina en tiedä mitä aikaa tulen reissusta ja torstai illalle on ainakin menoa, joten sillon ei ainakaan salille kerkeä. Katsotaan sitä sitten tarkemmin ensi viikolla.
Nyt kuitenkin hyvät viikonloput kaikille niille, ketkä jaksavat näitä miun iänikuisia sepustuksia lueskella! :)