...Ja nyt olen montaa kokemusta rikkaampi. :) Haikeat fiilikset oli käydä sanomassa hyvästit ohjaajilleni, kun harjoittelun viimeinen päivä oli käsillä. Ikävä tulee!
Eilinen päivä oli upea ja saimme monta ihmistä iloisemmalle mielelle. :) Enempää en viitsi tähän kirjoittaa.. Jos kiinnostus syystä tai toisesta heräsi voi tarkemmin kysellä.

Salilla olin taas hyvissä ajoin aamupäivällä. Suunnitelmissa nopea mutta sitäkin tehokkaampi olkapäätreeni.
Treeni oli tosiaan nopea, sillä olin sen tehnyt n. puolessa tunnissa mutta olkapäät olivat räjähdyspisteessä. Tai siltä se ainakin tuntui...
    Lämppäriksi kiertäjäkalvosimia+vipareita+pystypunnerrusta+venyttelyt
    1. Pystypunnerrus kp: 3x15kg ; 10-10-8
    2a. Viparit sivulle levyllä: 3x5kg ; 15
    2b. Viparit taakse kp: 3x6kg ; 15
    3. Pystypunnerrus smith: 20kg-20kg-22,5kg + smith ; 10-10-8
    4. Lankku 3xmax

Ekan sarjan pystypunnerruksia sain tehtyä kauniilla tekniikalla. Samaa ei voi sanoa toisen sarjan viimeisistä toistoista. Sisulla oli kuitenkin pakko saada vääntää sarja loppuun saakka. Sama toistoi myös smith-punnerruksen kanssa.
Lopputulos kuitenkin oli, että olkapäät olivat tulessa joka puolelta ja pitkään treenin jälkeen oli tunne, kuin olkapäihin ois puhallettu ilmaa. :D
Lyhyessä ajassa pystyy siis todella kovan treenin vetämään. Jos avustajia olisi ollut, olisi treeni voinut olla jopa vieläkin kovempi.
Aerobiselle ei jäänyt aikaa, kun oli kiire muihin hommiin...

Edessä "työtön" viikonloppu. Täytyisi aloittaa harjoitteluun liittyvien tehtävien kirjoittaminen. Sunnuntaina varmaan seuraavan kerran menen salille ellei mitään yllättäviä menoja ilmene.
Takana on aivan uskomaton viikko niin hyvässä kuin pahassa... Mutta onneksi enemmän hyvässä. :)
1353721.jpg