1359546.jpg

Vau mikä viikko. Siihen on mahtunut aivan uskomaton määrä kaikkea uutta, hyvää ja onnellista.
Suurimpana edistyksen askeleena pidän sitä, että tulen saamaan lähiaikoina apua ruovalioni suunnitteluun ja koostamiseen. Aivan uskomatonta, vielä viikko sitten en edes uskaltanut unelmoida moisesta mahdollisuudesta! :) Taas ollaan askel (iso sellainen) lähempänä hyvin toimivaa ja kehittyvää kroppaa. Oon niin onnellinen!! :)

Pää täynnä onnellisia ajatuksia suunnistin salille tekemään rinta-ojentajatreeniä. Tarkoituksena oli tehdä astetta kevyempi, tekniikan tarkastelu-treeni.
    Lämpöjä soutaen+kevyesti penkaten+venyen
    * Penkki: 3x45kg ; 10
    * Vinopenkki kp: 12,5kg-15kg-15kg ; 10
    * Rintaa ristitaljassa (ote alhaalta): 3x10kg ; 10
    * Kapea penkki smith: 3x25kg+smith ; 12-12-10+2
    * Push down narulla taljassa: 3x25kg ; 12
    * Vatsoja sarjatauoilla ---> jalkojen nostot penkillä ja vatsat taljassa
    Loppuun wave 10 minsaa tasaisella sykkeellä

Tosiaan, painot oli hieman normaalia pienemmät ja sarjat vähän pidemmät, jotta sain tarkasteltua tekniikkaa ja haettua hyvää tuntumaa. Treeni oli aivan huippu! Siistä teen tän viikon jokaisen treenin samalla ajatuksella.

Pian olisi myös aika suunnitella uutta ohjelmaa. Olen tainnut aiemminkin mainita ajatuksen kaksijakoisesta, joka kulkisi joko näin: yläkroppa-alakroppa-yläkroppa-alakroppa tai näin: vetävät-alakroppa-työntävät-alakroppa.
Saisi ainakin lihakset ja hermosto uudenlaista ärsykettä, sillä en ole ennen noin treenannut. Ja mikäli en pääse salille neljää kertaa viikossa ohjelma toimisi silti. Ja ainakin näin kirjoitettuna se vaikuttaisi omaan silmään tehokkaammalta kuin nykyinen kolmi-/nelijakoinen. Mielipiteitä??
Vielä tässä on parisen viikkoa aikaa suunnitella...

Huomenna kokee päivärytmi (taas) muutoksen, kun koulu jatkuu. Kolme viikkoa menee koululla, kunnes on taas edessä viiden viikon harjoittelu.  Kohta sit tajuaakin, että on kesä ja toivottavasti koko kesä menee töissä. Kesään onkin hyvä lopettaa tällä kertaa... joten huomiseen!!