Viikonloppu oli ja meni hirmuisessa hujauksessa kuten aina. Vaihteeksi en ollut töissä vaan savon suunnalla reissattiin. Rankkaa tuo matkustaminen ja jatkuva syöminen! :D
Lenkkeilyt jäi superhyperminimiin huonon ilman ja Santun kipeän selän takia. =/ Ilma ei niinkään sureta, vaan Santtu. Välillä on parempia hetkiä ja välillä huonompia. Onneksi niitä parempia tuntuis olevan enemmän..kait.. Vähän päivästä riippuen.

Tänään tosiaan koitti uudet haasteet, nimittäin uusi harjoittelu alkoi. Tiedossa on täysin edellisestä poikkeavaa ja mikä parasta, täysin koulusta poikkeavaa! Aivan huippu työkaveri ja kiinnostavat suunnitelmat.
Illalla suuntasin vielä salille. Väsytti, mikä näkyi yllätys yllätys treenissä, mutta sisulla vaan läpi rinta-ojentaja treenin.
    Lämpöjä soutulaitteella muutama minuutti + kevyttä penkkailua
    * Penkki: 45kg-47,5kg-45kg ; 10-8-8
    * Vinopenkki kp: 3x15kg ; 10
    * Viparit rinnalle: 2x9kg ; 12
    * Kapea penkki smith: 3x25kg+smith ; 8
    * Ojentajat taljassa mutkatangolla: 3x40kg ; 12
    * Vatsat roomalaisessa penkissä: 2x20
    Loppuun crossilla fat burn 8min

Väsy oli tosiaan ainamoinen. Siltikkin mm. vinopenkki meni paremmin kuin viime viikolla. =) Rintakin punoitti sarjojen jälkeen sen verran selvästi, et ilmeisesti treeni meni perille sinne minne pitikin. Vielä kun saisin normipenkissäkin tekniikan hiottua yhtä "hyväksi".
Vattaa ois voinu ja pitäny tehdä enemmän, mut laiskuus iski :D Tai siis kotisohva ja telkkari. ;)

Suuren suurena tavoitteena olis tällä viikolla käydä neljä kertaa puntilla treenaamassa. Siksi mm. tänään jäi kyykkäily pois, sillä neljäs treeni tulee olemaan jalkatreeni. Tai ainakin suunnitelmat on kovat! Saa nähdä miten toteutuu, kun näin kovin uhoon. ;)
1267666.jpg