Jeij, kerrankin on koko päivälle mukavasti ohjelmaa, ei kuitenkaan liikaa. =)
Hyvissä ajoin aamulla huristelin salille tekemään jalkatreenin, sitten kipaistiin murun kanssa syömässä ja maha täynnä oli hyvä mennä asioita hoitamaan toimistolle ja nyt jatkan täällä kotitoimistolla samoja hommia. :)

Salilla siis vuorossa oli jalat. On taas vissiin aineenvaihdunta ottanut askeleen eteenpäin, ainaki siitä hien määrästä mitä irtos jo pelkästään alkulämmittelyissä :D
    Matolla ylämäkeen tassuttelua, hieman nilkkahyppyjä, venymistä ja kevyttä kyykkäämistä
    1. Takakyykky: 3x50kg ; 10
    2. R. ojennus: 3x15kg ; 10-12-12
    3a. R. koukistus: 3x35kg ; 15
    3b. Pohkeet prässissä: 3x35kg ; 16
    4. Vattoja pallolla ---> kerälle meno 3x20
    Loppuun wavella 5 minsaa

Noista erilaisista hyppyharjoituksista on hyviä videoita mm. Gym-Tv:llä http://www.gym-tv.fi/
Sykettä saa nostettua noilla tosi nopeesti eli niitten avulla saa mukavasti (ja nopeesti) lämpöjä nostettua...sykkeestä puhumattakaan ;) Tulen liittämään niitä jatkossakin ainakin jalkatreenien lämmittelyihin.
Muuten treeni oli varsin tuttua kauraa.. Kyykyssä lisää painoja ja reiden ojennuksessa lisää toistoja. :) Jotain kehityksen tapaista on siis tainnut päästä (vahingossa) tapahtumaan. =) Ihan kaikkia mehuja en itestäni pois puristanut, sillä tiesin joutuvani vielä jokusen kilsan tänään tallustamaan ja illalla pitäisi töissä olla skarppina.

Huomenna on tarkotuksena käydä tekemässä salilla olkapäät. Lauantai menee lepäillessä mutta ilmojen salliessa aion pakottautua lenkille... Sunnuntaina sitten paluu salille. Nopeesti menee viikot...