Olipa mukava olla aamulenkillä raikkaassa pakkassäässä, kun vielä aurinkokin paistoi. Oltiin Santun kanssa ekstra pitkään ulkona jo heti aamusta ja päivällä käytiin myös reilu lenkki tekemässä.
Muuten päivä menikin kotosalla (taas kerran) ja kovin yritin tenttiin lukea...tosin melko huonolla menestyksellä.

Kuuden maissa hinauduin salille silmissä kiiluen selkä-/habatreeni... Tuli "hieman" normaalista poikkeava.
    Soutulaitteella vähän vajaa 5min + kevyet venymiset
    * Kulmasoutu kp: 17,5kg-20kg-22,5kg ; 12-10-10
    * Ylätalja leveellä otteella eteen: 45kg, 45kg-->35kg-->25kg ; 10-max-max
    * Latsit taljassa: 35kg-35kg-40kg ; 12-12-10
    * Hauis mutkatangolla: 10kg-12,5kg-12,5kg + tanko ; 12-10-10
     * Hammer taljassa narulla: 25kg-30kg-30kg ; 12-10-10
    * Vartalon kierrot lattialla +15kg 3x20
    Loppuun crossia 10 minsaa

Meni salilla suunnitelmat uuteen uskoon, kun oli tangot käytössä enkä taaskaan malttanut jäädä odottelemaan. Kulmasoudussa rohkaisin mieleni ottamaan isommat hanttelit ja ilokseni huomasin, että kyllähän se liikkuu kun laitetaan liikkumaan.
Ylätalja oli suoraan sanoen p*ska valinta, sillä forkut ei taaskaan tykännyt ja tuntuma hävis selältä täysin, kun kädet olivat niin tulessa. *kiukku*
Jatkossa täytyy edelleen kiinnittää 150% huomiota selkäpäivänä siihen, että teen työn oikeilla lihaksilla ja maltan mieleni painojen kanssa. Ja lisää vaan tekniikkatreeniä Gymstickin kanssa kotona (ja tietysti myös salilla).

Huominen päivä menee myös kotosalla ja kova tarkoitus ois paremmin keskittyä lukemiseen. Ohessa pitäisi myös alkaa suunnittelemaan tuolijumppaa+tutustumista kuntosalilaitteisiin vanhuksille. =)
Ja on tietty tarkoitus käydä treenaamassakin huomenna. :D Olkapäät ois tarkoitus murjoa. Loppuviikko jännätään kerkeänkö salille, kun olen itselleni to-la ottanut työvuorot. Mutta sen näkee sitten, ei ressiä. =)