Aivan mielettömän upea päivä! Voisko ilma olla enää yhtään upeampi? Aurinko paistaa, ei oo pakkasta just yhtään, mutta lunta on reilusti. =) Tää voittaa melkein kesänki!
Harmi vaan et melkein koko päivä on mennyt sisätiloissa ja auton ratissa. Jos sitä kuitenkin yrittäisi jossain vaiheessa lenkille hilppaista.

Salilla kävin jo aamusta tekemässä selkä-hauis treenin. Homma jäi vähän kesken, sillä oli kiire töihin.
    Lämpöjä soutaen, keppiä pyöritellen, venyen ja kevyesti tehden kulmasoutua
    * Kulmasoutu: 45kg-47,5kg-50kg ; 12-10-10
    * Ylätalja eteen leveällä otteella: 45kg-50kg-45kg ; 10-10-10
    * Kulmasoutu kp: 20kg-22,5kg-22,5kg ; 10
    * Hauis mutkatangolla: 3x12,5kg + itse tanko: 10
    * Hammer kp: 3x7kg ; 8

Treeni kulki aivan mahtavasti! Selkäliikkeissä sai mukavasti lisättyä painoja ja tekniikka pysyi hyvin kasassa. Katellaan huomenna onko selkäfileet miten juntturassa. ;)
Hammerin tein hauiksille hieman normaalisti poiketen. En nostanut kässäriä suoraan eteen vaan sivulle (rintaa kohti). Todella vaikea selittää. :D Tuntuma oli ainakin hyvä ja en edes muista milloin olisin viimeksi hammeria näin tehnyt.
Airooppiset jäivät ajan puutten vuoksi väliin, mutta kovin yritän lenkille vielä tän päivän aikana lähteä.

Tänä aamuna muistin käydä vaa'allakin ihmettelemässä. Paino oli vain pari sataa grammaa hilautunut alaspäin viime viikon maanantaista. Viikonlopun ylimäärähiilarimässäily vaikutti aivan varmasti ja eilen illalla masu oli tosi kipeä ja palloksi turvonnut. =/
Hyvillä mielin eteenpäin :)

edittiä...

Päädyin sitten illasta vielä reippailemaan hyvässä seurassa. About tunnin reipas lenkki tuli marssittua. Illalla ois suunnitelmissa vielä venytellä koko kroppa läpi...