Vuosi vaihtui rauhallisissa merkeissä. Töistä pääsin pois jo hyvissä ajoin ja kotona katottiin murun kanssa leffaa ennen kaupungille lähtöä. Santtua myös totutettiin raketteihin ja poksahduksiin ja ei poitsua pelottanu yhtään ku oli herkku nameja tarjolla. =) Tyhmä minä, kun ei niitä tajunnut jo viime vuonna!
Aamullakin oli varsin mukavaa, kun ei ollut paha olo. Lenkillä kävin Santun kanssa raikkaassa pakkassäässä. Ihana ilma ollut koko päivän!

Salillekkin menin tekemään olkapää-pohje treenin. Odotukset ei ollut kummoiset sillä kroppa on aika jumissa edellisistä treeneistä. Mutta kuinka ollakkaan, parhaat treenit on juuri silloin kun ei ole mitään ennakko-odotuksia! Melkein kaikissa liikkeissä oli suuremmat raudat kuin koskaan ennen. =)
    Lämpöjä crossilla ja vipareilla joka ilmansuuntaan kevyellä painolla
    * Pystypunnerrus kp: 12,5kg-15kg-15kg ; 8-6-6
    * Pystypunnerrus smith: 15kg-17,5kg-20kg + smith ; 10-8-8
    * Viparit taakse: 7kg-8kg-8kg ; 10
    * Viparit sivulle: 3x8kg ; 10
    * Pohkeet vaakaprässissä: 90kg ; 2x20
    * "Lankku": 3 x max
Ei oo oikein mitään sanottavaa. Kaikki meni nappiin ellei alun pientä oikean olkapään kipuilua lasketa (mikä meni ohi, kun lihakset lämpesivät kunnolla). Jos jotain pitäisi muuttaa keskittyisin alkulämmittelyyn enemmän.

Uusi ohjelmakin alkaa hahmottua pala palalta. Vielä en tiedä millaisia treenejä teen loppuviikolla. Todennäköisesti uuden ohjelman otan käyttöön kunnolla vasta ensi viikolla ja tällä viikolla EHKÄ käyn tekemässä jalkoja sekä aerobista... Eiköhän se selviä tässä lähi päivinä... ;)