Tänään on voittajaolo! Selvisin ennakkoon vaikealta tuntuneesta tentistä kunnialla ja hyvillä mielin saattoi aloittaa viikonlopun vieton. Luku-urakka ei tosin jäänyt siihen vaan vihdoin ja viimein miula oli aikaa aloittaa lukemaan Lääkkeet ja lisäravinteet urheilussa-kirjaa, joka on maanantaista saakka oottanu luettavaksi pääsyä. On muuten mielenkiintoinen kirja! Pitkälle en tosin vielä ole kerennyt, mutta lupaavalle vaikuttaa. Lukemista tosin helpottaa ennakkotiedot lääkkeistä sekä ravitsemuksesta. Täysin ummikkona ymmärtäminen voi olla todella vaikeaa. Suosittelen kuitenkin asiasta kiinnostuneille!
1237417.jpg

Seuraavaks eilisiin treeneihin. Reippaasti piti vaan survoutua mukavaan lumimyräkkään, kun ei tenttiin luku oikein maistunut ;) Vuorossa siis olkapäät ja pohkeet
    Lämppäriks kiertäjäkalvosimia ja vipareita suuntaan jos toiseenkin
    * Pystypunnerrus smith: 1kg-17,5kg-20kg + smith ; 12-10-8
    * Pystypunnerrus kp: 3x12,5kg ; 10
    * Viparit sivulle: 7kg-->4kg (pudotus) ; 3xmax
    * Takaolat taljassa: 3x5kg ; 12
    * Pohkeet pohjeprässissä: 20kg-30kg-30kg ; 3x30kg
    * Vatsat roomalaisessa penkissä 3x20

Ihan jees treeni. Huomaa, etten oo taas vähään aikaan pidempiä sarjoja vääntänyt. Pystypunnerrus kässäreillä ainaki tuntu aika mojovasti, vipareista puhumattakaan. Ihan hyvältä valinnalta nuo erikoistekniikat tuntuu aina välillä. Niillä vaan saa niin hyvän pumpin aikaan että tekisi mieli käyttää niitä liian usein... tai sitten vain haen epätoivoisesti paikkaa missä aita on matalin. Vanhetessa viisastuu (toivottavasti) ja kokemus opettaa. Uskaltaisin väittää, että tulosta on viime aikoina ihan mukavasti tullut, vaikka en ole ohjaajan neuvoja noudattanut.  En tiedä uskaltaako kuvia kuitenkaan ottaa ;)

Nyt on aika aloittaa viikonlopun vietto. Kouluhommista ei voi täyttä lomaa pitää, mutta jos nyt edes huomisen ainakin. ;)