Ihan liian nopeesti menee nää viikonloput! Noh, kait se yks vapaapäivä viikossa riittää? Tai on siis riitettävä. Tän päivän ohjelmassa oli siis salitreeni-lenkki hyvässä seurassa ja koiran kyniminen. 
Alotetaas vaikka salitreenillä. Vuorossa oli siis tuttuun ja turvalliseen tapaan rinta-etureisi-ojentaja-vatsa -rimpuilua.
    Lämpöjä keppiä pyöritellen+kevyttä penkkausta kässäreillä
    * Penkki kp: 15kg-15kg-17,5kg ; 10-10-8
    * Vinopenkki kp: 3x15kg ; 7-8-8
    * Viparit rinnalle: 2x9kg ; 12
    * Takakyykky: 40kg-45kg-45kg ; 12
    * Kapea penkki smith: 20kg-25kg-25kg+smith: 12-10-8
    * Ojentajat taljassa mutkatangolla: 35kg-40kg-40kg; 12
    * Jalkojen nostot penkillä: 3x12
    Loppuun soutuergometrillä 5min --->1028m

En päässy tangolla penkkaamaan, joten eikun kässärit käyttöön. Jösses et oli vaikeeta ku ei pitkään aikaan moista toimintaa harrastanu! Suurin tuntuma tais rinnan sijaan mennä käsivarsille. Ei loppunu ongelmat tähän. ;) Vinopenkkikään ei ottanu kulkeakseen hyvin mut sisulla ne sieltä rinnalta ylös nousi. ;) Lopputreeni menikin sit huomattavasti mallikkaammin. Tekevällä siis sattuu.
Tuo soutuergometri on miun uus ihastuksen kohde. Tai oikeastaan rakkaus on uudelleen syttynyt, sillä joskus Savonlinnan aikoina oli salilla lähes samanlainen vekotin ja tykkäsin siitä kovin.

Liikkumisen into ei laantunu salilla joten piti soittaa puhelu ja kinuta lenkkiseuraa. Tai oikeestaan pyysin ihan nätisti. Eiks niin Kaisa?? ;) Mukava piiiitkä lenkki hyvässä seurassa. :) Teki nannaa!

Kotona odotti vuorostaan karvainen otus parturiin pääsyä. On taas ihan vieraan näköinen koira. ;) Santtu nuortu ainaki pari vuotta :D Ei täs kohta enää pentua tarvita :D

Pitkästä aikaa on jotenkin hyvä mieli. Muutama asia/ihminen kaihertaa mielessä, mutta muuten on onnellisempi olo kuin pitkään aikaan. =) Kiitos taas Kaisa, teki hyvää jutella!

Lisukkeeks liitän vielä kuvatuksen Santerin joululahjatakista. =) Kelpaa jätkän juoksennella kylmälläkin ilmalla.
1242328.jpg