Kylläpä meni viikko nopeesti. Ihan hassulta tuntuu useamman "lomailu"viikon jälkeen. Paljon on tullut koulussa uutta asiaa, mielenkiintoista sellaista ja opiskelumotivaatio on kohdillaan. Haluun et miusta tulee hyvä sairaanhoitaja!! Siin on tavotetta ;)

Tänään kampeuduin salille väsymyksestä huolimatta. Ei mitenkään hehkeää istua luennolla perjantaina 25 vaille viiteen.. Kotona pyörähdin syömässä ja sitten oli treenin vuoro, junppavuorossa olkapäät.
    Lämppäriks kiertäkäkalvosimia ja vipareita joka suuntaan
    1. Pystypunnerrus kp: 12,5kg-15kg-15kg-12,5kg ; 8-6-6-8
    2a. Pystypunnerrus smith: 15kg-17,5kg-20kg+smith ; 10-8-8
    2b. Viparit sivulle: 3x7kg ; 10
    3. Viparit taakse seisten: 7kg-8kg-8kg ; 10
    4. Vatsat vatsapenkillä 2x15 ja staattinen pito 2xmax
    Loppuun juoksentelin matolla 5min vauhdilla 9km/h

Haa mikä polte oli olkapäissä tuon smith punnerruksen ja vipareitten jälkeen!! Pumppi oli aivan uskomaton! Vastaavanlaisen pumpin oon kehittäny tähän asti vain pudotussarjoilla. Muutenkin alkaa olkapää treenissä painot nousemaan aika mukavaan tyyliin. Viime kerrasta viisastuneena otin suoritustekniikan tarkemman syynin alle. Vipareitten kanssa oikeastaan aina herpaantuu keskittyminen ja tekniikka on vähemmän kaunista katseltavaa. :D Hyi minä.

Eilen päätin taas alottaa ruokien punnitsemisen "testinä", että syönkö tarpeeksi. Taas kerran sama homma, syön aivan liian vähän! Ihan kiukuttamaan käy kun koen syöväni tarpeeksi mutta lukemat kertovat aivan toista. Turha siis haaveilla kehityksestä saatikka painon putoamisesta, jos elimistö käy säästöliekillä. Jospas mie nyt lupaisin opetella syömään "paljon"? Huoh, tuntuu et oon näissä ruoka-asioissa niin onnettoman tyhmä. Tiedän mitä pitäisi tehdä, mutta toteutus on sit jotain ihan muuta... Prkl...
Ei se auta muu kuin katsoa itseä peiliin ja kunnolla miettiä miks tää menee näin... Kyl mie onnistun tässä vielä...joskus... ;)
1202346.jpg