Outoja asioita on tapahtunu viime päivien aikana... Menneisyyden solmuja on auennut ja nyt ymmärrän viime vuosien tapahtumia paremmin.. Pää tosin on nyt täynnä mitä erilaisimpia ajatuksia, kysymyksiä ja muistoja ja niiden perässä pysyminen on vaikeeta. Eilinen päivä meni täysin laiskotteluks, tai ainakin melkein sillä illalla olin kuitenkin töissä. Tämä aamu alkoi onneksi virkeämmin, vaikkakin kurkkua kutittaa ja yskittää.. toivottavasti en oo kipeäksi tulossa! Salille kuitenkin lomps hyvissä ajoin, vuorossa olkapäitä ja pohkeita..
    Lämpöjä matolla tassutelle+keppijumppaa+kevyitä punnerruksia smithissä
    * Pystypunnerrus smih: 17,5kg-20kg-22,5kg ; 10-8-8
    * Pystypunnerrus kp: 3x12,5kg ; 10-12-12
    * Viparit sivulle levyllä: 3x5kg ; 15
    * Viparit taakse kp: 3x8kg ; 10
    * Pohkeet vaakaprässissä: 90kg-95kg-100kg ; 20
    * "Lankku" 4xmax
    Loppuun kiusin viel forkkuja rannekäännöillä 3x15 (n.12kg) ja kaiken huipuks viel soutuergometrilla
    yhteensä 697 m, johon sisälty kaks intervallia ---> 30sec täysillä, 30sec kevyesti

Enempää intervalleja en kehdannut tehdä juurikin tuon kurkun kutittamisen takia.. Sairastuminen on vihoviimeinen asia mitä täs kaipaa! Ihan jees treeni, vaikka ajatukset oli ihan muualla. Viparit oli taas kerran aika huh huh! Poltteli pitkään sarjojen tekemisen jälkeen :D Aattelin ruveta noita forkkuja vahvistamaan ihan perus rannekäännöillä, toivottavasti niistä on apua...

Tänään olis vielä työvuoro illalla ja huomenna sit nokka kohti Savonlinnaa. Ja maanantaina alkaaki sit harjottelujakso, joten toivottavasti saan lisättyy yhden treenikerran edes seuraavien viiden viikon ajaks.