Hassulta tuntuu ajatus palata istumaan koulun penkille. Varsinkin, kun luennot on iltapainotteisia eli koulu alkaa 12 tai kahdelta. Salilla käynti vaatii pientä suunnittelua sillä koulupäivät kestää ilta viiteen tai kuuteen.. Ja aina ei ole mahdollista mennä salille heti aamustakaan (riippuen siis siitä saanko auton käyttöön vai en).

Tänään kuitenkin pääsin salille aamupäivästa. Vuorossa oli rintaa ja ojentajia. Kyykyt jätin suosiolla väliin sillä on alakerta varsin kipeä perjantain jalkatreenistä :D
    Lämpöjä crossilla 5min ja kepin pyörittelyä + lämmittelysarjoja penkkiä
    - Penkki: 40kg-42,5kg-45kg ; 6
    - Vinopenkki kp: 12,5kg-15kg-17,5kg ; 8-8-6
    - Viparit rinnalle kp: 3x9kg ; 8
    - Kapea penkki smith: 20kg-25kg-27,5kg + smith: 8-8-7
    - Ojentajat taljassa narulla: 35kg-37,5kg-35kg ; 10-8-8
    - Vatsat mutkapenkillä 3x15

Varsin mukava treeni. Penkki (normaali sekä vino) oli varsin mukavat yllärit. Vieläki ois voinu lisätä penkkiin painoja. =) 50kg lähestyy :P Tarkotushan ei oo ykkösiä nostaa vaan toistot pyöris 4-6. Ainakin tälläisinä "voimaviikkoina". Hypertrofia viikkoina sitten toistot hieman reilummat 6-12.
Vatsoja tehdessä kokeilin uusimmasa bodauksessa ollutta vinkkiä, eli nostin lantiota ylöspäin. Jestas mikä polte masussa oli!!! Samalla kuvittelin jalkojen alle pallon että tekisin työn varmasti vatsalihaksilla enkä jaloilla. Viimiset toistot sai tehdä hampaat irvessä. Olin varmaan aika hemaiseva näky. ;)
Treenin loppuun tassuttelin vielä matolla. 5min ylämäkeen ja muutama minuutti tasaisella.

Jees... Täytyy tästä kohta alkaa valmistautua lähtöön...