Kyllähän sitä ylimääräistä aikaa näin lomalla löytyy :D Siispä kävin salilla tekemässä treenin vain ja ainoastaan jaloille + aerooppista päälle. =) En edes muista milloin viimeksi olisin pelkkiä jalkoja treenannut. Saa nähdä kykeneekö sitä huomenna kävelemää. ;)
    Lämpöjä matolla 5 min kävelyä ja hurjat 3 min hölkkää + Kevyttä kyykkäilyä ilman kuormaa
    * Kyykky: 40kg-45kg-50kg-45kg ; 10
    * Reiden koukistus: 35kg-40kg-40kg-35kg ; 10-10-9-12
    * Askelkyykky smith: 3x20kg + smith ; 10
    * Lantion nosto penkillä : 2x15
    Loppuaero: 5min kävely, 5 min hölkkä, 5 min kävely (6,5km/h-9km/h-6,5km/h)

Kivaa oli. Askelkyykky varsinkin sai aivan uskomattoman kovan poltteen pakaraan! Kyykyssä keskityin tekniikkaan. Lisäsin koroketta kantapäitten alle hieman ja asento pysyi huomattavasti paremmin kasassa ja pystyin kyykkäämään syvemmälle. Että osaa ollakkin hankala liike!! Saa melkein kaiken energian keskittää jo pelkästään asennon säilyttämiseen. Tuo 50kg oli ehkä vähän liikaa ja se sitten myös näkyi tekniikassa, mutta hyvähän se on näin jälkeenpäin puhua. ;) Piti vaan saada kokeilla, kun tuo 45 kg meni ihan ok.
Tämän vuoden missioksi voisikin ottaa juurikin alakerran treenit + aerobisen kunnon parantamisen. Siinä sivussahan se fläsäkin varmasti sulaa!

Olo on siis edelleen aika ahdistunut tässä kropassa. Niinpä otin uuden askeleen parempaan suuntaan ja liityin vuodeksi kalorilaskurin-jäseneksi. On todella monipuolinen ohjelma! Suosittelen kaikille, ketkä haluavat seurata kalorin kulutustaan ja syömisiään! Olisi pitänyt jo vuosi sitten liittyä. Eikä edes maksa paljoa.
Käykääpä kattomassa: http://www.kalorilaskuri.fi/       (Jos tätä blogia ees kukaan lukee???)
1183448.jpg