Hassulta tuntuu kun luennot on aamujen sijaan iltapäivällä/illalla. Aamupäivä menee jotenkin vaan ohi, jos ei salille pääse. Omasta viitseliäisyydestähän se on kiinni mutta miehän en tunnetustikkaan ole aamuihminen. ;)
Syömiset on tuottanut pientä päänvaivaa kun aamupala on aika myöhäinen ja koululla ei tule käytyä syömässä, kun luennot alkaa pääsääntöisesti vasta kahdelta. Mennyt viime päivät varsin kevyillä aamupäivä syömisillä, lähinnä tuna salaatilla, mikä ei kyl tunnu riittävän ja sit illalla tulee sorruttua huonoille teille.. *tunnustus*
Ja voi jestas miten esim. ranskalaisista voi tulla huono olo!! Kummasti taas motivoi tekemään "kunnon" ruokaa... Ei siis pitäs mennä sieltä mistä aita on matalin. ;)
1198115.jpg
Tänään kävin reippaasti salilla tekemässä selkä-haukkari treenin.
    Lämpöjä matolla tassutellen+alataljaa+ylätaljaa+kulmasoutua tangolla + kevyet venyttelyt
    1) Kulmasoutu tangolla: 50kg-50kg-55kg ; 6-8-5+1
    2) Ylätalja leveällä otteella eteen: 40kg-45kg-50kg ; 10-10-8
    3) Kulmasoutu kp: 17,5kg-20kg-20kg ; 8
    4a) Keskitetty scott hauis: 3x7kg ; 10-8+2-8+2
    4b) Hammer kp: 3x7kg ; 10-8+2-8+2
    5) Vartalon kierrot lattialla +10kg 3x20

Hieman oli ahnehtiva treeni :D Joku kamala näyttämisenhalu yllätti ja tuli sit lastattua rautaa kulmasoudussa, ylätaljassa ja keskitetyssä haukkarissa ehkä vähän liikaaki... Tai ainaki tekniikka kärsi viimeisissä toistoissa. Mut vitsitti oon ilonen että tuo 50kg meni ylätaljassa viimeinkin rikki. =)
Ehkä miusta vielä joskus tulee vahva ;)

Kovin oon taas harkinnu, että alkaisin punnitsemaan ruokia ja kunnolla nyt kiinnittäisin huomiota niihen määriin... Nyt on kunnollinen kalorilaskurikin käytössä. Paino on nyt vuoden vaihteesta tullu pari kiloo alaspäin ja se jos mikä motivoi. :) Karkkiakaan en oo ite vähään aikaan ostanut. =) Eilen kyl sorruin irtokarkkeihin, kun Jussi oli niitä ostanut. *nolo* Tuskin on vaarallista ;) Merkittävää edistystä on tapahtunut viimeisten viikkojen aikana! :)

Pää on nyt kyl aika tyhjä.. Ei pyöri oikein muut kuin psykiatrian luentojen asiat mielessä.. Parasta lopettaa tähän..