Paljon olen miettinyt kulunutta vuotta ja siihen on mahtunut paljon iloisia ja vähemmän iloisia asioita. Parhaimpia saavutuksia on ollut kouluun pääsy ja siellä pärjääminen, pelkojen ja epäluulojen voittaminen (juurikin tulevaan työhön liittyen) ja tottakai, tavoitteellisen treenaamisen uudelleen aloittaminen. Monet kiukut on tullut kiukuttua ajan puutteen ja omaan kroppaan tyytymättömyyden takia. Jospa sitä olisi virheistä opittu?
Tulevalta vuodelta odotan aika paljon. Koulussa haasteet lisääntyy ja opiskelu muuttuu vaativammaksi. Treeneiltä odotan paljon, toivottavasti saan olla terveenä. Uusi ohjelmahan on valmisteilla ja runko on jo valmis. Yksityiskohtaisempi suunnittelu puuttuu viellä. Painoa on tarkotus pudottaa (yhä edelleen), toivottavasti vuosi 2008 on menestyksekkäämpi. ;) Paljon on siis suunnnitelmia ja toiveita... toivottavasti edes osa toteutuu...

Vuoden viimeisen päivän "kunniaksi" kävin salilla tekemässä selkää, hauista ja takaressuja.
    Lämpöjä matolla kävellen+kevyttä kulmasoutua tangolla ja SJMV:a
    * SJMV: 50kg-55kg-60kg ; 10
    * Kulmasoutu tangolla: 40kg-45kg-50kg ; 10-8-8
    * Ylätalja leveällä otteella eteen: 45kg-45kg-47,5kg ; 10-10-9+1
    * Kulmasoutu kp: 15kg-17,5kg-17,5kg ; 8
    * Keskitetty hauis kp: 3x7kg ; 10
    ---> Hammer taljassa narulla: 3x25kg ; 10
    * Vartalon kierrot lattialla +10kg ; 2x20

Nyt oli jo tekemisen meininkiä! Vieläkin olisi saanut painoja nostaa ja samalla toistot olisi vähentynyt. Alkaa ainakin selkätreenin osalta ne omat rajat hahmottumaan.

Juhlimaan ei lähdetä tänään.. Alkuilta menee töissä mahdollisesti 9 saakka ja sitten täytyy olla koiravahtina, kun ei tuo Santtu noista raketeista oikein pidä.
Minun puolestani siis HYVÄÄ JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA 2008!!
1172304.jpg