Viikonlopun mittainen vapaa oli tarpeellinen ja mukava. Hyvälle tuntui olla tekemättä mitään. Sunnuntaina käytiin cockerilauman kanssa lenkillä tunnin verran raikkaassa pakkassäässä. Koirat nautti täysin tassuin ;) ja mukavaa oli tavata myös uusia cockeri-ihmisiä.

Maanantai meni taas treenisuunnitelmien suhteen pieleen, sillä olo oli taas kerran todella todella väsynyt. Sen verran liikuttua tuli, että töissä oli kiirettä ja käytäviä tuli tassuteltua edes sun takas monen monta kertaa + työmatkojen kulku pyörällä. Jalat oli aika kipeät illalla! :D

Tiistaina siis marssin (=ajoin autolla ;) ) tekemään rinta-hauis jumpan. Salilla oli populaa enemmän kuin laki salli, mutta hyvin sinne sekaan mahtui pienillä suunnitelmien muutoksilla.
    Lämppäriksi crossailua 5min + kevyttä pumppailua+venyttelyt
    * Penkki kp: 12,5kg-15kg-15kg-17,5kg ; 8
    * Vinopenkki kp: 12,5kg-12,5kg-15kg-15kg ; 8
    * Peck Deck: 4x25kg ; 8
    * Hauiskääntö suoralla tangolla: 20kg-25kg-25kg-25kg ; 8
    -----> Hammer kääntö kp: 4x7kg ; 8
    * Jalkojen nostot penkillä 4x10

Hitsin hyvä treeni väsymyksestä ja ihmispaljoudesta huolimatta. Rohkeasti otin vaan isompaa hanttelia käyttöön. Pieni ongelmia oli saada 17,5kg:n hanttelit aloitusasentoon mutta kyllä ne sieltä nousi :D Mahto vaan kanssatreenaajilla olla hauskaa seurata sivusta! :D Olkapäätkin kesti hyvin penkkailut kässäreillä. Normaalisti ainakin oikea olkapää on ilmoitellut ikävästi olemassa olostaan.
Peck deckiä kokeilin taas pitkästä aikaa eikä se ole edelleenkään miun juttu. Ei vaan tämän kropan välitykset sovi parhaalla mahdollisella tavalla siihen laitteeseen. Parasta olisi vaan tehdä kaikki mahdolliset liikkeet vapailla painoilla.
Hauiksiin sain hyvän pumpin aikaan ja tangolla tehtävässä hauiskäännössä nostin myös painoja reippaasti. Hieman tekniikka kärsi, mutta sen saanen anteeksi.

Huomenna vuorossa olkapäät ja ojentajat ja perjantaina selkä. Lauantaina onkin sitten viimeinen työvuoro ja sitten helpottaa ja varsinkin treeneihin jää enemmän aikaa ja voimia. Siltikkään en kouluun haluaisi takaisin :D
1044071.jpg