Otti sitten eilen taas kerran väsymys vallan ja suosiolla jätin salin väliin ja otin tunnin päikkärit. Ja illalla kävin ajoissa nukkumaan eikä unen saannissa ollut pienintäkään ongelmaa. Mikä lie nyt noin väsyttää.. Toivottavasti ei flunssa ainakaan.

Tänään oli töistä vapaata ja hyvää aikaa mennä salille. Vuorossa olkapäät ja ojentajat:
    Lämmittelyt kepillä pyöritellen + kevytta pumppailua pikkupainoilla
    * Viparit taakse kp: 5kg-5kg-5kg-6kg ; 10                          
       ----> Viparit sivulle kp: 5kg-5kg-5kg-6kg ; 10                  
    
* Pystypunnerrus kp: 4x12,5kg ; 8
    * Ranskis kp istuen: 10kg-12,5kg-12,5kg-12,5kg ; 10
    * Kick back: 4x8kg ; 10
    * Kiertäjäkalvosimet kp: 4x3kg
    * Sivutaivutus taljassa: 4x25kg ; 15

Olkapäät olivat hieman kipeän oloiset jo heti treenin alussa. Lämmitellä olisi pitänyt enemmän, mutta oli vain tunti aikaa vetää treeni läpi. Vipareitten parissa lämpöä tuli kuitenkin ihan kiitettävästi ennen kovia pystypunnerrus sarjoja. Tällä kertaa 12,5kg liikkui aivan uskomattoman hyvin ja jopa kevyesti! Jeij!
Kiertäjäkalvosimia tehdessä oikea olkapää kipuili, joten täytyy tänä iltana linimenttiä siihen voidella.
Hyvä treeni kaikin puolin.

Tällä viikolla ois kova yritys käydä vielä selkä treenaamassa ennen kevyttä viikkoa. Palautteluviikon treenit on täysin auki. Täysin toimettomaksi en aio jäädä, vaan hieman täytyy painoja käydä heiluttelemassa ettei ihan kokonaan paikoilleen jäykisty.

Huomenna olisi sitten viiminen työpäivä, huoh. :( Liian nopeasti aika mennyt ja siihen aikaan on mahtunut todella paljon hyvää, mutta myös ikävämpiä kokemuksia. Tiedän ainakin olevani oikealla alalla.

Oheen lisäilen vielä kuvaa olkapään kierätäkalvosimesta, josta välttämättä kovin meni ei ole koskaan kuullutkaan tai on kuullut mutta ei notaaraa millään tavalla.
1048002.jpg