Hahaa, on jo kolmet pikkujoulut tiedossa tälle joululle :D Viime vuonna oli peräti yhdet ;) Saa nähdä kuinka moniin pippaloihin sitä pääsee lähtemään.

Eilen väsytti ihan älyttömästi ja meinasin jo jättää salin väliin. *laiska* Pakko se oli kuitenkin lähteä kun auto oli varta vasten miun sali reissua varten laitettu lämpiämään. ;) Salilla oli hirvee ryysis ja mieli ois tehny ovelta kääntyy takasin.Ihmismäärästä huolimatta sain aivan mahtavan treenin aikaseks ja mikä parasta, yllättävän pieneen aikaan. Normaalistihan miula menee salilla tunti tai vähän reilu, eilen selvisin alle tunnissa ja käsissä oli mahtava tärinä! Vuorossa oli siis olkapäät ja ojentajat:
    Lämpöjä crossilla + kiertäjäkalvosimia treenaten (2kg:n painolla)
    * Viparit taakse: 3x6kg ; 10                  SUPE-
       ---> Viparit sivulle 3x6kg ; 10            RINA
    * Pystypunnerrus: 3x12,5kg ; 10-10-9
    * Ojentajat taljassa: 35kg-40kg-40kg ; 10            SUPE-
       ---> Ranskalainen seisten kp: 3x10kg ; 10          RINA
    * Jalkojen nostot penkillä hitailla alas laskuilla

Ainoa mitä vois korjata on nuo viparit. Tuon supersarjan vois unohtaa ja ottaa esim. sivuvipareihin pudotussarjan käyttöön aina silloin tällöin. Meinaa tekniikka kärsiä vähän liikaa supersarjan takia. Pudotuksella olisi tuntumakin parempi... Täytyy mietiskellä vielä... ja kokeilla :D

Tänä iltana sitten luokan pikkujouluja viettämään. Ihan rauhassa ois tarkotus olla ja huomenna hyvissä ajoin koulutehtävien välissä käydä tekemässä selkätreeni.

Nyt sitten taas tehtävien pariin!