Meni taas kerran hienot salisuunnitelmat mönkään. Torstaina en kerennyt salille sillä meillä oli vieras käymässä ja keskiviikko oli muuten vaan lepopäivä. Tältä viikolta jäi siis kokonaan jalkatreeni tekemättä, mutta töissä tulee käveltyä ja kyykkäiltyä sen verran, että ei yks jalkatreenin pois jäänti pahemmin harmita.
1033235.jpg

Ei ole olo muutenkaan tällä viikolla ollut paras mahdollinen. Koko viikon on väsyttänyt ja aamuheräämiset on tuottanut tuskaa. Lisäksi selkä on vihoitellut tämän ja eilisen päivää. Selkä ei varsinaisesti ole kipeä, mutta väsyy todella nopeasti istuessa ja olo on sen myötä varsin epämukava. Salitreenejä ei selkä kuitenkaan ole häirinnyt yhtään. Päin vastoin, paikallaan olo on myrkkyä! :D Mitähän selkä tykkääkään, kun viikon päästä pitäisi palata kouluun istumaan.. voe voe...

Mutta nyt itse treeneihin. Perjantaina kävin siis tekemässä olkapää-ojentaja treenin:
    Lämmöt kepillä pyöritellen + nopeet venyttelyt
    * Viparit taakse kp: 3x5kg ; 10  
          -----> Viparit sivulle kp: 3x5kg, 10
    * Pystypunnerrus kp: 3x12,5kg ; 8
    * Kapea penkki smith: 3x25kg ; 8  
    * Ojentajat taljassa: 35kg-40kg-45kg ; 8
    * Kiertäjäkalvositmet kp: 3x3kg; 15
    * Kyljet selkäpenkissä: 3x15

Yllätyin sivuvipareita tehdessä, että ei tarvinnut ottaa isompia hantteleita käyttöön ollenkaan. Hampaat irvessä sai ähkiä noitten vitostenkin kanssa. *ihmeissään* Kuitenkin koko ajan oli kuitenkin hyvä tuntuma. Moon heikko!!! Prkl! :D
Kick backia ei huvittanut tehdä, koska ajattelin että selkä tuskin tykkää asennosta joten tein sitten ojentajat taljassa. Pieleen meni sekin touhu... Ensinnäkään en osannu painoja arvioida yhtään ja ois pitäny tehdä pidempää sarjaa jotta olisin saanut hyvän tuntuman. Pah.
Onneksi edes olkapäissä seuraavana aamua tuntui, että jotain oli tullu tehtyä ;)

Tänään siis vuorossa selkä:
    Lämppärinä kävelyä matolla+kepin pyörittelyä+mavea ja kulmasoutua tangolla
    * Mave: 50kg-55kg-60kg ; 8
    * Ylätalja rusetilla: 40kg-45kg-45kg ; 10
    * Alatalja leveällä otteella: 42,5kg-42,5kg-40kg ; 12
    * Olankohautukset kp: 3x15kg ; 10
    * Delt: 20,3kg-22,6kg-25kg ; 10
    * Latsit ristitaljassa: 30kg-35kg-30kg ; 8-8-10
    * Linttikävely: 15kg, 20 askelta
    * Vatsat taljassa naama pakkaan päin: 35kg-40kg ; 15-15
    * Jalkojen nostot penkillä: 2x10

Mavessa senkun painot nousee xD
Yleisesti ottaen treeni meni hyvin, mutta forkut alkoi taas ilmoittelemaan olemassa olostaan, mistä johtuen oli varsinkin taljaliikkeissä otteen pitämisen kanssa ongelmia. Kuitenkin oli hyvä idea tehdä hieman pidempiä sarjoja ---> parempi tuntuma ja lihakset sai tarpeeksi rasitusta. Mavea pidän massaliikkeenä, joten siinä saa toistot olla muita liikkeitä pienemmät.  Peiliä katsellessa huomasin että jotain kehitystä on selässä tapahtunut. =) Hyvä mieli!

Vielä pitäisi lähteä lenkille Santun kanssa ja illan aikana hieman siistiä koissua huomista varten. Eihän sitä voi tyttöjä lähteä iskemään täysin turilaana, eihän? ;)