Ai että miten oli ihana nukkua yö kunnolla. En ees nähny työunia ku yhen kerran yön aikana :D Aamulla piti nousta jo kasilta, mutta enhän tuota jaksanu, tunnin päästä sitten kampeuduin ylös ja ulos.
Vasen lapa on paremmassa kunnossa, kiitos murulle kun on sinne hieronu kylmägeeliä. Hyvillä mielin siis suuntasin salille selkää treenaamaan... ei vaan ihan kaikki menny sit putkeen, siitä kohta tarkemmin.
    Alkuun intervalleja crossilla 7 min + kepin pyörittelyä + kulmasoutua tangolla lämppäriksi
    * Mave: 40kg-45kg-50kg ; 10
    * Ylätalja rusetilla: 35kg-40kg-45kg ; 10
    * Alatalja leveällä otteella: 40kg-42,5kg.45kg ; 10
    * Olankohautukset kp: 12,5kg-15kg-15kg ; 10
    * Delt: 2x20,3kg ; 10
    * Latsit ristitaljassa: 25kg-30kg-30kg ; 10
    * Linttikävely: 15kg kiekko ja 20 askel paria x3

Mave ei menny ihan nappiin mutta taljailut sitäkin paremmin. Totesin vaan, että taljoissa pidemmät sarjat tuntuu paremmalta tuntuman kannalta. Taidan siis jatkossa hitusen pienentää painoja ja pidentää sarjoja, että saisin kunnon pumpin aikaiseksi.
Olankohautusten viimisessä sarjassa viimisten toistojen aikaan rusahti oikeassa lavassa jokin seurauksena kipu, kättä ja päätä liikuteltaessa. Samanlainen jumi mitä oli vasemmalla on nyt siis oikealla, mutta pari astetta ärhäkämpänä. :( Kivun takia jäi delt- laitteen kanssa jumppailu lyhyemmäksi ja latsit treenasin sisulla. Ärsyttää! Kaikkea sitä pitää sattuakkin. Onneksi töihin meno on vasta huomenna iltapäivällä.
Nyt vain paljon kylmägeeliä ja lämmintä päälle + burana yöksi. Jospa se siitä...

Huomenna ja tiistaina olen siis iltavuorossa töissä. Vielä en ole täysin varman aloitanko treeniviikon jo sunnuntaina. Ehkä niin olisi parempi, sillä maanantaina menen aamuvuoroon ja päivä menee aikamoisen väsymyksen merkeissä, sillä yöunet jäävät normaalia lyhyemmiksi. En välttämättä haluaisi ottaa oppimisen kannalta maanantaina vapaaksi, sillä maanantait on juuri niitä kiirepäiviä, ennemmin lähen vaikka tuntia aikaisemmin pois, jos iltapäivällä on rauhallista. Sen näkee sitten...
Miula kuitenkin on varaa kahteen kokonaiseen vapaapäivään ja kahtena päivänä voin lähteä tuntia aikaisemmin pois. Viikot vaan hupenee ja mie en malttais olla poissa! :D Oisimpa luentojen suhteen yhtä ahkera ja tunnollinen ;)

Santulle ei kuulu mitään uutta. Vähän tottista treenailtiin keskiviikkona kunnes poitsu hävitti narupallon (=palkan) jokeen. :D Vois ottaa noutokapulan taas pitkästä aikaa treeneihin mukaan, sillä pallon noudot sujuu vähän liiankin helposti ja innokkaasti.

Tää tyttö lähtee nyt ruoan tekoon ja sitten lenkille Santun kanssa.
995486.jpg