Kerrankin onnistuin pitämään pääni ja sanomaan ei töille. Vapaa viikonloppu tulee enemmän kuin tarpeen luentojen, tenttien, töitten ja treenien jälkeen. Mielessä vain kummittelee maanantaina alkava harjoittelu...

Eilen kävin tekemässä viimisen treenin ennen "lepo"viikkoa. Salille meno vähän venähti ja alottelin treenit vasta puol 7 aikoihin. Selkää treenasin ja homma näytti tältä... :
    * Mave: 40kg-45kg-50kg-50kg ; 12
    * Ylätalja rusetilla: 35kg-40kg-40kg-40kg; 12
    * Alatalja rusetilla: 40kg-40kg42,5kg-45kg  ;12
    * Delt: 4x18kg ; 12  ---> palautukset about 10-20sek.
    * Latsit ristitaljassa: 4x25kg ; 12
    * Linttikävely: 20 askelta 15kg kiekko sylissä

Ärsytti tuo myöhäinen treeniaika ja kokoajan tuntui kuin olisi ollut kiire jonnekkin, vaikka salikaan ei ollu vielä muutamaan tuntiin menossa kiinni. Tästä "kiirestä" johtuen jätin olankohautukset väliin, mitä en pidä kovinkaan suurena pahana sillä epäkkäät on aina ollu varsin vahvat.
Mavessa ja taljoissa oli painot nousu suunnassa mikä oli positiivinen yllätys. Mavessa ois menny enemmänkin mutta pelkäsin vähän aikaa sitten syödyn ruoan tulevan takaisin päin.
Alatalja on ruvennu liikkumaan jotenkin uudella tavalla. Yllättäen oon saanu hyvän puristuksen lapoihin ja tuntuma on sarjojen ajan tosi hyvä alkaen ihan ensimmäisestä toistosta. Remmeillä voi olla vaikutusta, kun on puristusvoimaa paremmin käytössä kun ei ole käsiä kipeyttänyt esim. mavea tehdessä.

Normaalisti oon tehny seuraavan viikon suunnitelmat treenien suhteen sunnuntaina, mutta nyt joudun sen poikkeuksellisesti tekemään maanantaina, koska silloin saan työvuorot. Mukavaa kuitenkin että saan vuorot kerralla seuraavaksi viideksi viikoksi, joten elämää on helpompi suunnitella jo pidemmälle eteenpäin.

Huomemma lähdetään cockeriporukalla lenkille jo heti aamupäivästä. Mukavaa, että koissut pääsee peuhaamaan keskenään ja samalla tutustuu uusiin cockeri-ihmisiin. Varmasti tulee ihan mukava lenkki omaakin treeniä ajatellen...koirista puhumattakaan. ;)