Huh, miten eilen väsytti töitten jälkeen. Haamuilin vaan koko illan enkä saanut yhtään mitään aikaiseksi.
Tänä aamuna herätessä oli kurkku vähän kipeä. =/ Pelottaa, että oonko kipeäksi tulossa. Tautia kun on taas liikkeellä. Lisäsin glutamiini annosta 5g:lla eli aamulla olin aamupalan kanssa 5g ja palkkarissa toiset 5g. Unohtamatta tietenkään suurempaa c-vitamiinimäärää ja carmolistippoja. Miulla ei oo nyt varaa sairastaa!

Salilla kuitenkin kävin ja olo muuttui väsyneemmäksi ja väsyneemmäksi treenin edetessä. Myös sykkeen oli normaalia korkeammalla. Olkapäille onnistuin kuitenkin saamaan pienillä kikkailuilla hyvän pumpin aikaiseksi, kun ojentajiin ei enää oikein puhti riittänyt.
    Lämppärinä crossi  5min + käsien pyörittely suuntaan jos toiseenkin
    * Takaolat kumarassa taljassa: 4x5kg ; 10                  SUPE-
    * Viparit sivulle taljassa: 5kg-10kg-10kg-5kg ; 10       RINA
    *
Pystypunnerrus kp: 10kg-12,5kg-12,5kg-10kg ; 10-10-9-10
    * Kapea penkki smith: 4x20kg ; 10
    * Kick back: 4x7kg ; 10
    * Kiertäjäkalvosimet : 4x3kg ; 10

Uskottava se on. Miun lihakset tykkää enemmän jonkun sortin erikoistekniikoista kuin pelkistä suorista sarjoista viikosta toiseen. Täytynee käyttää noita super-sarjoja muissakin treeneissä esim. kapea penkki - kick back , keskitetty hauis taljassa - hauiskääntö kässäreillä. Maltillisesti kuitenkin, eikä edes joka viikko.
Kaikesta väsymyksestä huolimatta olin todella tyytyväinen treenin ja tuntuman saamiseen.

Kotiin päästyä kipitin ensimmäisenä kuumaan suihkuun ja sen jälkeen söin hieman tätä samalla kirjoittaessa.
Seuraavaksi olisi tarkoitus mennä peiton alle ottamaan vähän unta palloon ja nukkumaan tätä mahdollista tautia pois. Illalla sitten olisi tarkoitus töihin mennä raviradalle pitkästä aikaa. Rahan ahneus iski :D
1011041.jpg