Hahhaa.. Rupes ihan kesken treenienkin melkein ääneen naurattamaan sillä melkein joka sarjan välissä minuu haukotutti ihan kauheesti :D Ja normaalisti oon sitä mieltä ettei salilla kuulu haukotella... Naurattaa vieläki... Hyi minua, mitä syntiä. ;)

Tosiaan tänään on "ansaittu" vapaapäivä töistä, mikä samalla tarkoittaa sitä, että aamulla sai nukkua rauhassa normaalia pidempään. Puolen yhdeksän aikaan heräsin ja voi jösses miten väsytti!! Ja takana oli unta about. 10 tuntia! Huh huh... Ehkä mie sittenkin toimin paremmin hieman lyhyemmillä yöunilla. 6-8h on sopivampi kuin 9-10h, jos halusin olla päivällä virkeämpi ja tehokkaampi. Täysin uusi piirre meikäläisessä! Töissäkin ihmettelevät kuinka oon aina niin pirteä. =)

Mutta seuraavaksi treeneihin. Tuttuun tyylin oli jalkatreenin vuoro:
    Lämppärinä 5min matolla ylämäkikävelyä + askelkyykkyjä + kyykkyjä ilman painoa smithissä
    * Kyykky smith: 30kg-35kg-40kg-45kg ; 10 ja lyhyet palautukset
    * Reiden ojennus: 4x15kg ; 10 
    * SJMV: 45kg-50kg-50kg-50kg ; 10
    * Pohkeet vaakaprässissä: 4x70kg ; 15
    * Vatsat "istumaannousulaitteessa" 4x15

Jätin reiden koukistuksen väliin, sillä takareiskoissa tuntu aika hyvä tutina jo kyykkyjä tehdessä. Kyykyt tein siten, että jalat oli reilussa haara-asennossa jalkaterät hieman ulospäin. Otti pakaraan aika makeasti! Ja muutenkin koko koipiosasto sai paremman vastuksen kuin pelkkää prässiä hinkatessa.
SJMV oli sit viiminen silaus takaressuille, tosin painoa olisi voinut hieman vielä lisätä.
Muutenkin olen ollut todella tyytyväinen takareisien kehitykseen. Ne on selvästi koventuneet ja vahvistuneet... Tosin venytellä saisi entistä enemmän, kun vaan malttaisin. Samaten lonkan koukistajat on aikamoisessa juntturassa ja niitä yritänkin joka ilta venytellä huolella. Kohta on koko kroppaa pelkkää jumia! =/

Huomenna on treeneistä lepo. Torstaina ja perjantaina on hyvää aikaa salitreenille sillä ne päivät on töistä vapaat. Pitkästä aikaa menen myös ravikselle töihin torstaina ja perjantaina. =)