Hitsitti miten nopeesti nää päivät ja viikot menee! Vastahan se oli maanantai! Töistä läksin tuntia aikasemmin ja nopeen kotona pyörähtämisen jälkeen suuntasin salille.
    Lämppäriks kepin pyörittelyä ja kevyillä painoilla olkapäitten lämmittelyä/pumppailua
    * Viparit taakse: 3x5kg ; 10
    * Pystypunnerrus kp: 10kg-10kg-12,5kg ; 10-10-9
    * Kapea penkki smith: 20kg-20kg-25kg ; 10
    * Kick Back: 3x7kg ; 10
    * Kiertäjäkalvositmet kp: 3x3kg ; 10
    * Viparit sivulle taljassa: 5kg-10kg-10kg : 10 ----> + 8 toistoa 5 kilolla "varmuuden vuoksi" :D
    * Sivutaivutukset selkäpenkissä 3x15

Vui vide miten olkapäät ja yläselkä oli kipeet! Varsinkin pystypunnerrusta tehdessä ja kieräjäkalvosimia tehdessä tuntu olkapäissä (erit. oikeassa) ja yläselässä pahalta. En kuitenkaan antanu periksi vaan sisulla eteenpäin ja kappas vaan, pystypunnerruksessa siirryin pykälää isompiin hantteleihin! Jee :D Tätä päivää oon odottanut! xD Sivuolkia tehdessä päätin ottaa varman päälle ja tehdä vähän extraa... Jostain syystä itse työsarjat ei tuntunu kovinkaan kummosilta. Peilistä katellessa ja toisella kädellä kokeillessa näkyi/tuntui, että oikee lihas teki kyllä töitä, mut tunne jäi puuttumaan....outoa.

Muutenkin taas oma kroppa ahdistaa. Oon jotenkin pettynyt tän hetkiseen kuntoon, lähinnä pehmeyteen. Kaiken hyvän lisäksi on vasen lapa ja sitä kautta koko niska- hartiaseutu ihan lukossa ja kipeä.
Saa nähdä miltä huomenna tuntuu selkätreenissä. Täytyy vaan alkaa taas enemmän panostamaan huolellisiin lämmittelyihin ja pitää vähän pitkähihaisempaa paitaa treenien aikaan päällä. Ens viikolla kuitenkin taas treenit kiristyy...
993895.jpg