Jestas miten eilen illalla väsytti. Ja vasta vähän aikaa sitten olin päässyt kehumaan miten miula energiaa riittää vaikka millä mitalla. Yllättäen vaan iski kaamee väsy. Onneksi hyvät yöunet riitti ja aamulla olin hereillä jo ennen kellon soimista.

Koulusta kotiuduin jo ennen 12 ja pian 12 jälkeen suuntasin auton nokan salille. Halusin saada omat treenit tehtyä ennen hirmuista ryysistä. Jalkoja siis (kuten otsikosta voi päätellä) treenasin...
    * Prässi 150kg-150kg-160kg-160kg ; 12
    * R. ojennus: 4x15kg ; 12
    * SJMV: 40kg-40kg-50kg-50kg; 12
       --> heti perään reiden koukistus: 4x35kg ; 12
    * Pohkeet prässissä: 2x65kg , 2x70kg; 12
    * Vatsarutistus laitteessa: 2x15 ; 20kg-25kg
       "istumaannousulaite" 2x15

Kehveli kun oli taas kuntokoetuksella suorinjaloin maven kanssa :D Hiki valu valumistaan ja sykkeet huiteli ties missä. Tehokas liike, ei voi muuta sanoa. Viimeisissä toistoissa huomaa miten alkaa voimat ja keskittyminen loppumaan ja liike menee enemmän selälle kuin takaressuille ja pakaroille. Siihen siis huomiota enemmän.
Hyvä jumppa muuten. Mie alan ihan oikeesti tykkäämään jalkapäivistä.

Huominen tulee olemaan (taas) vapaailta treeneistä sillä täytyy keskittyä lääkelaskuihin. Torstaina ja perjantaina sitten taas salille vetämään viimiset KOVAT treenit ennen palauttelua.
Täytyy kattoo jos jotain tuolla salilla kerkeisi ens viikolla tekemään, mutta se riippuu täysin työvuoroista ja miten rankkoja yleensäkin ne vuorot on.
Xbike kiinnostaisi vaan kovasti :D Maanantaina selviää pääsenkö ens viikon aikana moiselle tunnille vähän spinnailemaan.