Oli tuossa viikon verran taukoa (=lepoa) treeneistä. Tarpeeseen tulin ja sain hyvin keskityttyä alkaneeseen työharjoitteluun. Ei se vuodeosastotyö ainakaan tuolla meidän osastolla ihan niin rankkaa ole mitä aluksi luulin. Ihana paikka ja aivan mahtavan hyvin olen siellä viihtynyt! =)

Nyt kuitenkin alkoi taas uusi viikko ja uudet kujeet ja uudet kujeet tarkoittaa lähinnä salille paluuta.
Tänään siis eka treeni viikkoon, ja tissiä ja hauvista väänsin "hieman" mukautetulla ohjelmalla, sillä salilla oli normaalia enemmän ihmisiä, jotka sotkivat miun hyvin tehtyjä suunnitelmia. ;)
    * Penkki: 30kg-35kg-35kg ; 10
    * Vinopenkki kp: 3x12,5 ; 12
    * Keskitetty hauis kp: 7kg-8-kg-8kg ; 10
    * Flyessit ristitaljassa: 15kg-15kg-15kg/10kg ; 10
    * Hauis suoralla tangolla: 3x15kg ; 10
    * Vatsarutistus: 3x15 ---> sarjojen välissä todella lyhyet palautukset.

Huhhui miten huonosti tuo normipenkki meni!! Tosin nyt tein jalat penkillä joten en voinut jaloila/selällä auttaa. Haukkari treeniä vähensin suosiolla, sillä jostain syystä onnistuin saamaan sormen kipeäksi ja tangon/painon kädessä pitäminen oli työn ja tuskan takana. Onneks kipu meni ohi kylmällä vedellä.
Yleisesti ottaen oli hyvä fiilis läpi treenin, pientä väsymystä oli havaittavissa, mikä näkyi keskittymisessä mutta sen menkööt työpäivän piikkiin.

Tällä viikolle olen suunnitellut kaikki neljä treeniä, vaikka työputki tulee olemaan pitkä ja työvuorojen aikaan tulee niin paljon uutta ja ihmeellistä asiaa, että ei ihmekkään jos tytöllä on pää pyörällä iltapäivään mennessä.
Huomenna siis tarkoitus mennä treenaamaan jo hyvissä ajoin aamupäivällä jalat, torstaina olkapäät ja ojentajat ja perjantaina vapaapäivän kunniaksi selkä.
Pitäisköhän tällä viikolla yrittää ottaa vähän kuvaa nykyisestä kunnosta... *hmmmmm*