En sit eilen kerenny päivittelemään koska oli iltavuoroon meno. Eilen siis treenailin jalkoja:
    Lämppärinä askelkyykkyjä ilman tankoa
    * Prässi: 3x140kg ; 10 ----> hidas lasku alas, räjähtävä ponnistus ylös
    * R. ojennus: 3x15kg ; 10
    * SJMV: 45kg-50kg-50kg ; 10
    * R. koukistus: 35kg-40kg-40kg; 10
    * Pohkeet vaakaprässissä: 3x70kg ; 15 ----> lyhyet palautukset
    * Vatsat pallolla 3x15

Laiska olin lisäilemään painoja. Prässissä ärsyttää eniten juurikin tuo painojen laittelu ja pois otto. Taidan siirtyy kyykkäämään pelkästään sen takia, ettei noilla painoilla tartte niin paljon kikkailla. Tuntuma kuitenkin prässissä hyvä (laiskuudesta huolimatta). ;) Mavettelu etenee hyvin ja siinä huomaa hyvin kehitystä, saa siis ensi viikolla lisätä painoa ainakin sen 5kg. =)

Tänään olikin siis vanhaan tapaan lepopäivä. Tarpeeseen tuli TAAS, sillä edellisen yön nukuin todella huonosti ja aamulla oli taas herätys 05.30. En ole aamuihminen!!
Kaiken lisäksi vasen lapa on hirmusen kipeä ja kipu säteilee myös niskaan ja tuntuu että pää painaa tonnin. Yllätys yllätys tuo jumi aiheuttaa myös päänsärkyä, mutta onneksi siihen kipulääke auttaa. Saa muru hieroa linimenttiä miun selkään tänään.

Huomenna tiedossa kiireinen päivä töissä ja illalla treenailemaan olkapäät ja ojentajat. Perjantaina olis sitten töistä vapaata, joten sillon joutaa salille hyvissä ajoin treenaamaan selkää. Pitäs varmaan myös kotia vähän hoitaa, sillä joka paikka on niin likainen että ihan ällöttää. :( On vaan aika hiukkasen kortilla... =/

Ajan puute näkyy myös omalta osaltaan ruokailuissa. Kovin oon pyrkiny pitämään ruokailuvälit säännöllisinä, mutta itse ruoka ei aina ole ihan parasta mahdollista.
Eilen ottelin myös vähän uusia kuvia. Enemmän oisin tulosta odottanu näkyvän, mutta en sitten tiedä vaikuttaako siihen kuntoon myös viime viikon lepo salilta. Pääpointti oli kuitenkin se, ettei ne kuvat pahemmin motivoinu. =/ Aika siis taas kerran keskustella oman minänsä kanssa ja miettiä mitä voisi tehdä toisin...