Wipii, sain kuin sainkin eilen ostettua omppuja. Eivät oo kotimaisia mutta on aikasta hyviä. Ja mikä parasta en oo saanu mitään allergiaoireita!! Jee!!
Aamukin jatkui herkuttelulla. Miusta on tullu ihan ihme tätä nykyä. Rakastan, kun voin lähteä koissun kanssa raikkaaseen (ja sateiseen) syysaamuun lenkille ja sen jälkeen tulla kotia syömään. Yleensähän miun aamupala koostuu täysjyvä leivästä, juustosta, keitetystä kananmunasta ja mahdollisesti myös kinkusta + vitskut päälle. Tänäänpä aattelin vähän poiketa rutiineista ja tein aivan mielettömän ihanan rahka, mehukeitto, fitness-muro sekoitukset ja siihen viellä mustikoita päälle. Oheen lisäilen vielä kuvan tämän aamuisesta herkkuhetkestä. *hih*
919443.jpg
Puolen päivän jälkeen suunnistin salille selkätreeniä tekemään. Odotukset oli korkeella (taas). Setti näytti tältä:
    * Mave: 30kg-30kg-35kg-35kg ; 15
    * Ylätalja rusetilla: 30kg-35kg-35kg-35kg ; 15
    * Alatalja kapealla otteella: 3x35kg ; 15
    * Olankohautukset kp: 4x12,5 ; 15
    * Delt-laite: 3x18kg ; 15
    * Latsit ristitaljassa: 15kg-15kg-20kg-20kg ; 15
    * Linttikävely 15kg kiekon kanssa 4x20 askelta

Jösses miten meinas mavessa kunto pettää :D Hyvä ettei pumppu hypänny rinnasta ulos :D Lisää rautaa ois menny ---> opiksi seuraavaa kertaa varten!
Alatalja kiristeli hermoja sillä forkut ei pitäny kyseisestä touhusta yhtään. =/ Salin omat vetoremmit oli kaikki "yhdenkoon" remmejä eli silmukkaa ei saanut säädettyä, joten niilläkään en saanut hyvää otetta aikaiseksi. Niimpä marssin kauppaan treenien jälkeen ostamaan omat remelit. Vielä kun oppis käyttämään niitä oikein ;)

Tänä iltana ja huomenna päivällä pitäs töihin mennä. Ei hirveästi innosta, mutta pakkohan se on... Kohtahan tulee muutenkin tauko tuolla raviradalla istumiseen, kun alkaa työharjoittelu vuodeosastolla. Hieman jänskittää miten saan treenit yhdistettyä fyysisesti (ja miks ei henkisestikkin) raskaaseen työhön. Onneksi harjoittelun ekalla viikolla saan täysin keskittyä siihen, sillä treeneissä sattuu sille viikolle kevyt viikko, jollen ei oo puntille paljon asiaa. Suurella innolla kuitenkin odottelen uusia haasteita.