Hirvee omppuhimo yllätti yhtäkkiä. Mut mistäs muutut omenaksi kun ei ainakaan lähikaupassa moisia ole :( Torilta tietty, mut laiska ei saa aikaseks lähteä sinne saakka. Pyh... Jospa sitä keksis jotain muuta..

917614.jpgJoo mutta itse asiaan, nimittäin tämän päivän jumppailuihin. Oli tosi kiva, kun pääsin lähtemään salilla jo puolen 11 aikoihin, sillä koulussa oli vain ja ainoastaan aamulla kaksi tuntia lääkeoppia.
Vuorossa oli olkapäät ja ojentajat ja jo etukäteen odotukset oli tosi korkealla sillä tää on yks miun suosikkitreenipäivistä. =) Touhu oli tällästä:
    * Pystypunnerrus kp: 8kg-8kg-9kg-9kg, 15
    * Viparit taakse istuen: 4x4kg , 15
    * Kapea penkki smithissä: 15kg-15kg-20kg-20kg ; 15-15-15-10
    * Kick back : 4x6kg ; 15
    * Kietäjäkalvosimet 4x2kg ; 15
    * Viparit sivulle taljassa: 4x5kg; 15
    * Sivutaivutukset selkäpenkissä 3x15

Tällä kertaa treeni meni suunnilleen niin kuin olin etukäteen suunnitellu. Ainoastaan kapeessa penkissä tapahtui pieni hyytyminen, mutta ai jestas mikä tunne oli käpälissä! Vau!
Muutenkin sain tosi hyvän pumpin niin olkapäihin kuin ojentajiinkin. Hyvä minä! *taputtaa*

Salilta touhotin suoraan kaverin luo moikkaamaan pikku potilasta (ja Heidiä tietenkin myös). <3

Nyt ois suunnitelmissa mennä Santerin (ja Jussin) kanssa pihalle ja sitten paistan kotitekoisia broileripyöryköitä. =) Muutenkin oon syömisistäni ollu tosi ylpee, sillä oon jaksanu kaikesta kiireestä huolimatta huolehtia monipuolisista ja säännöllisistä ruokailuista. Paino on vähän hilautunu alemmas, mutta suurin ero on kiinteytyneessä olemuksessa. Kroppa ei oo läheskään niin nesteessä kuin esim. kuukausi sitten. =)