Ja taas on viikonloppu menny hujauksessa. Vanhemmat oli Savonlinnasta käymässä ja viimeinkin oli aikaa luuhata kaupungilla. Löyty ihan sattumalta aivan ihana välikauden takki ja better bodiesin treenitoppi (joka oli viellä alennuksessa). :P Äitikin niin innoissaan kattelin salivaatteita, kun hän nyt ihan lähiviikkoinen aloittaa elämänsä ensimmäistä kertaa kuntosalitreenit. <3

Sunnuntain kunniaksi ja ajan kuluttamiseksi suuntasin salille puolen päivän jälkeen. Samalla alko "kova" viikko ennen viikon mittaista palauttelua. Treenivuorossa rinta ja hauis.
    * Vinopenkki: 2x25kg, 2x27,5kg ; 12
    * Miinuspenkki: 10kg, 3x12,5kg ; 12
    * Keskitetty hauis taljassa: 4x22,5kg ; 12
    * Hauiskääntö suoralla tangolla: 4x12,5kg ; 12
    * Flyessit taljassa: 2x15kg, 2x10kg ; 12
    * Hauiskääntö kp: 7kg,7kg,8kg8kg ; 12,12,12,10
 Vatsikset jumppailen iltasella kotona...jos jaksan :D

Ei ollu mikään huipputreeni. Edellisenä yönä nukuin tosi levottomasti ja aamulla olin jo 8 ylhäällä. Niin käy aina, kun meillä on vieraita. Noo, kaikki paitsi vatsat tuli treenattua suunnitelmien mukaan, tai oikeastaan osassa liikkeistä jopa painot oli suunniteltua isommat. =)
Hyvin kyllä sattui kevyt viikko ensi viikolle jo ihan pelkästään sen takia, että alkaa se vuodeosastoharjoittelu, mikä varmasti on sekä fyysisesti että henkisesti rankka, vaikka tuo sairaalamaailma onkin jo melko tuttu.

Oon voittaja, jos selviin ens viikosta täysissä järjissäni. :D On paljon ohjelmaa tiedossa... 944379.jpg