On se kumma miten nää viiikonloput tuntuu vaan viikko viikolta menevän nopeemmin ohitse. Ihan kiukuttaa, kun tuntuu ettei mitään oikein kerkeä tekemään. Johtuen ehkä siitä, että yleensä lauantain oon töissä ja jos en ole töissä on päivälle varattu jotain muuta ohjelmaa. Eli toisin sanoen miula on viikossa tasa YKSI vapaapäivä, joka sekin sit menee kotia hoitaessa. Vähän ahdistaa, mutta ei voi mitään.

Koska viikollakin on kiirettä (yllätys yllätys) oon päättäny alottaa "uuden viikon" treenit jo sunnuntaina, mikä on sinänsä tosi hyvä sillä sunnuntaisin sali on varsin rauhallinen ja saa keskittyä omaan treeniinsä rauhassa.
Tänään siis kävin treenaamassa rintaa ja hauista
    1) Vinopenkki : 3x25kg , 12
    2) Miinuspenkki: 10kg-10kg-12,5kg ; 12
    3) Keskitetty hauis taljassa: 3x20 ; 12 ----> tosi lyhyet palautukset
    4) Hauiskääntö suoralla tangolla: 10kg-12,5kg-12,5kg ; 12
    5) Flyessit taljassa: 3x15kg ; 12
    6) Hauiskääntö kp: 3x7kg ; 12
    7) Vatsat ---> Janda rutistus-yritelmät 3x12924989.jpg

Paremmin meni ku viime kerralla! Jeij :D Pyrin pitämään palautukset mahdollisimman lyhyinä. Tuntuma oli läpi treenin hyvä. Alan vissiin oppia ;)
Oheen laitten kuvaa vähän tuosta janda-rutistuksesta. Oma rutistelu poikkeaa tuosta kuvasta siten, että jalkojen välissä on tavallinen jumppakeppi ----> vaikeuttaa liikettä. Ja kädet pidän suorana, sillä en ainakaan viellä tässä vaiheessa yksinkertaisesti jaksa tehdä puhdasta rutistusta kädet niskan takana. Kiva liike =)