Ihan harmittaa, kun en aamuisin kerkeä esim. koiraa viemään ulos, kun ilmat on tän alkuviikon ajan ollu aikasta mukavat (=lämpimät). Kouluun mennessä on yleensä sen verran kiirus, et ei paljon säästä kerkeä nauttimaan.

Koko tän päivää on ollu yllättävän virkeä olo. Tiiä sitten johtuuko se 3 kahvikupillisesta + batterystä, mutta virtaa on piisannu :D Siispä oli hyvä päivä käydä tekemässä treeni  jaloille. ;)
    Lämmittelynä 5 min hölkkäilyä matolla + nopeat venyttelyt + prässissä pari lämppärisarjaa
    * Prässi 140kg-150kg-160kg ; 12
    * R. ojennus: 3x15kg ; 12
    * SJMV : 40kg-40kg-50kg ; 12
    * R. koukistus 35-39kg x 3 ; 12 | painoista ei tietoa kun en jaksanu pahemmin laskeskella :D
    * Pohkeet vaakaprässissä jalkojen asentoa vaihtaen: 3x65kg ; 12
    * Vatsarutistus ("istumaannousulaite): 3x12 + 2,5 kg lisäpaino + hitaat alaslaskut (=vatsikset jännityksessä koko liikkeen ajan)

Hirmusen kiva treeni! Normaalisti jalat on inhokki treenattavat mut tänään oli hyvä fiilis päällä alusta loppuun. SJMV:n kanssa opettelin käyttämään vetoremmejä ja hyvin toimi! Jösses miten jalat tutisi sarjojen jälkeen!! Ei menny turhaan voimaa käsien/hartioitten jännittämiseen. Kannatti ostaa... Ja niitähän ei sit oo tarkotus käyttää joka liikkeessä, vaan lähinnä meinasin käyttää niitä meveissa ja alatalaljassa pidempää sarjaa tehdessä. Meininkihän on myös kehittää tätä olematonta puristusvoimaakin...

Jepajee.. Loppuviikosta ois tarkotus käydä jumppaamassa vielä olkapäät, ojentajat ja selkä. Porukat tulee vissiinkin käymään viikonloppuna, joten on jotain muutakin tekemistä kuin töitä tiedossa viikonlopulle. Jee! Huippu fiilis <3932462.jpg