Jep, torstai ja perjatai oli siis vapaata koulusta. Ja keskiviikkonaki kotiuduin jo hyvissä ajoin. Keskiviikkona tapahtui myös ihme, nimittäin miun hiukset koki muutoksen :D :D :D Nyt miula on sit otsis, mitä ei oo ollu about 10 vuoteen! Joo...
Mutta itse asiaan...

Torstai.
Salilla jalkoja ja vattaa. En saanu vedettyä treeniä niin täysillä ku ois pitäny. Arvioin painot taas huonosti. Mielenkiinto loppu kokonaan vatsisten kohalla. Ei mikään huipputreeni. Viime viikolla meni huomattavasti paremmin.
Iltapäivällä sain sentään väännettyä tottista Santun kanssa. Se sentään meni hyvin.

Perjantai.
Olkapäät ja pohkeet. Vähän pelkäsin taas etukäteen oikeen olkapään puolesta, koska se on edelleen ollu kipeä. Pystypunnerrukset meni jees, painoja lisäten. Taaskaan en osannu arvioida voimiani oikein joten paras pumppi jäi saavuttamatta.  Muutenkin jo kiukutti ja ärsytti. Vipareissa varoin olkapäätä vähän liikaa. Sain kuitenki nostettua painoja, mutta tästäki jäi paras pumppi uupumaan.
Loppuun vartti crossailua. kasyke 159.

Duracell rytmi hiipu näköjään loppuviikkoa kohti. Ilmeisesti vaikutti nuo koulusta vapaat päivät siihen et on kaks päivää menny vähän jumiessa ja jumpat ollu mitä sattuu.
Ens viikko kuitenki kevyesti. Parhaani mukaan yritän päästä salille ees kerran vähän puntteja heiluttelemaan ettei tuloksena ois yhtä heikot tulokset ku muutaman viikko sitten. Vahibgosta viisastuneena siis =)