+ viikonlopun kuulumisia =)

Perjantai:
Aamulla polkasin salille vesisateessa ja 10 aikohin. Olkapäät oli vuorossa ja hyvän pumpin onnistuin (taas) kehittämään. Oon sit vissiin oikeesti oppinu viimeinki treenaamaan olkalihoja oikein. :) Pystypunnerruksessa (smith) sain taas lisättyä painoja. Ja enemmänki ois menny jos ois joku ollu vähän tsemppaamassa. =)
Pudotussarjoja sähläsin vipareitten kanssa. Teki kipeetä!!! :D
Olin laiska, enkä jaksanu loppuaeroja tehdä. Sen sijaan väänsin vähän vattaa ja vartalon ojennuksia.

La-su meni Savonlinnassa/Kerimäellä vaatteita etsiessä. Paita löyty hame ei... Hamekkin onneks löyty sit maanantaina piiiiitkän sovittelurupeaman jälkeen. :)

Maanantai:
Koulu alko kasilta ja ihme kyllä ylös nouseminen oli helppoa! Harvinaista miulle. Tuntu tosi hassulta ajatus, että taas koulu alkaa. Päivä oli kuitenki onneks lyhyt ja pääsin salille 12 jälkeen. Vuorossa siis selkää ja habaa (yllätys taas). Hirmusen hyvälle tuntu. Ylätaljassa painot nousi ja puristin niin pitkään, että viho viiminen toisto jäi hieman vajaaks. Hampaat irvessä väänsin lapoja yhteen :D Kulmasoudussa kiinnitin edelleen huomiota lapohin ja liikkeen yläasennossa pidin liikkeen paikoillaan ja lihat supistettuna hetken. Ois menny enemmänki painoja, mut halusin keskittyä olennaiseen. Alataljan kanssa keskittyminen herpaantu ku ajatuksen risteili ja haboissa. Haboissa ei mitään muuta jännää ku isommat painot. Pitäs varmaan joskus tänne päivitellä myös treenipainoja...

Tiistai:
Rintaa+ojentajia. Vähän jänskätti reenin alkuun, koska oikee takaolka kipuili jo aamusta saakka. Penkin sain tehtyä hyvin ja painoja lisättyä. Vinopenkissä olkapäät paukku kuten aina ennenkin, mutta kipua ei aiheuttanu ---> lisää painoja. On alkanu 12.5 kilon hantit liikkumaan kiitettävästi :D Jeij!
Taaskaan en pystyny keskittymään ranskalaiseen punnerrukseen joten se meni vähän vituralleen, taas. Mie en vaan tykkää siitä liikkeestä. *murrr*
Loppuun 20min aerot "rolling" ohjelmalla.

Huomenna vapaata salilta ja iltapäivällä kampaajalle. =)