Muodostuipa viime viikolla sitten päätös pitää muutaman päivän loma  ja siitä syystä on tää kirjottelu tänne "vähän" jääny =)
Viime viikko oli punttien osalta kevyt-/lepoviikko. Salilla en käyny kertaakaan mutta yhden loikka-/mäkitreenin kävin tiistaina tekemässä. Kunto oli selvästi kasvanu eikä kuolema tuntunu koittavan mäkivetojen aikana ;) Muuten urheilut jäi viime viikolta aika minimiin ellei yhtä reilun tunnin löntystely lenkkiä lasketa Savonlinnan kasinon saarten maisemissa.

Lepoviikosta huolimatta ei treeni-into ollu eilen mitenkään huikea. Johtunee varmaan puuduttavasta viikonlopusta töissä ja tästä helteestä. On veto pois. Kuitenkin salilla kävin maanantaiseen tapaan tekemässä selkä-hauis jumppailun. Rauta oli painavaa ja ahnehdin liikaa. Tekniikka kusi monessa liikkeessä kun yliarvioin itteni. Täytynee vähän palata takasin päin ja ottaa itteään niskasta kiinni.
Loppuun kuitenkin vielä crossailua 20 minsaa rasvanpoltto-ohjelmalla. Ja hiki irtos!

Tänään jatkui sama ahnehtiminen rinta-ojentaja treenin kanssa. En ilmeisesti oppinu eilisestä mitään :D Tavoitteena oli penkissä (tanko ja kp) 10 toistoo mutta 8 jäi. Ei vaan noussu!
Tässäkin siis täytyy ottaa pakkia hieman. Ellen sit sais uutta ohjelmaa... *haaveilee*
Tänäänkin loppuun 20 minsaa crossia rasvanpoltto-ohjelmalla. Hieman kovempaan tahtiin kuin eilen.

Huomenissa ois ilmeisesti auto käytössä. Jos jaksaa vois käydä tekemässä masutreenin salilla ja crossailla tai jotain. Lyhenis sitten torstain treenikin huomattavasti. Mie ku tunnetusti tykkään niistä vatsojen vääntämisistä :D :D :D NOT!

Ruokailut on menny ihan ok. "Lomalla" en ruokia punninnu ja söin hiukan vapaammin, mutta siltikkin yritin pitää kohtuuden. Torstaina sainkin aivan ihanaa palautetta Jussilta <3 Se totes miulle aamulla et "sie oot laihtunu ja siun maha on pienentyny"! Hih, ihana mies :D Tuli hyvä mieli.
Tällä viikolla alotin sitten taas punnisemisen ja säännöllisen syömisen.  Kroppa toden tosiaan on alkanut muotoutua haluttuun suuntaan ja olo on mitä parhain. Energiaa tuntus olevan. Ei oo sellasta inhottavaa löllöä ja väsynyttä oloa ollu aikoihin. =) Oon vallan ylpeä itestäni =)

Santtukin on melkein terve. Selkä ei vaivaa yhtään mutta korvat viellä kipuilee :( Korvatkin on onneksi rauhoittuneet korvatippojen myötä. Painoa hurtalle on tosin pari kiloa päässy tässä kesän aikana kertymään ja niitä nyt yritellään yhteisvoimin sulatella pois. :D Ompahan miule hyvä syy vetää vähän pidempi aamulenkki ;) Päivällähän on turha edes ajatella lenkkeilyä, koska on niin kuuma ja uimaan en poikaa nyt mielellään vie korvien takia.

Mutta mutta... Nyt täytyisi mennä tiskaamaan ja sitten viemään Santeri ulos.