Aaargh, eikö nää helteet vois jo vähän hellittää! Tuskanen olo kokoajan!
Enivei.. Perjantaista sen verran, että kävin treenaamassa olkapäät ja pohkeet. Hyvä junppa ja maltoin taas mieleni. Vipareissa kiinnitin huomiota suorituksen puhtauteen ja kiitettävän poltteen sain aikaseks lihakseen. Loppuun taas crossia 20 minsaa.

Viikonloppuna oli Jussin vanhemmat käymässä, sillä lauantaina oli isommat ravit täällä Joensuussa. Töissä sai touhuta oikein urakalla ja illalla käytiin viellä melkein tunnin mittasella, rauhallisella kävelyllä.
Sunnuntai aamupäivänä tehtiin kans lenkki hieman edellistä iltaa pidempi.
Rullistelemaan ois illalla tehny mieli, mutta idea lopahti, koska oli niin pirun kuuma ja kostee ilma. :(

Maanantaina odottikin salilla enemmän kuin iloinen yllätys, nimittäin kauan odotettu ilmastointilaite oli käytössä! Ai että tuntu ihanalle! Selkä+haba treeni meni kuin siivillä ku ei ollu tuskasen kuuma :D Alataljaan  lisäsin pudotussarjoja pari kipaletta. Muuten tuntu hyvälle mutta puristusvoima on edelleen hakusessa ja kädethän siinä kipeyty. Oli kätöset aika tunnottomat kun pomppasin alataljalta tekemään hauista suoralla tangolla. Hassu tunne. Myös hauiksille tein pari pudotussarjaa taljassa.
Loppuun taas crossailua 20 min.

Tänään vuorossa oli rinta-ojentaja treeni. Penkki oli varattu ja en malttanu jäädä odottelemaan vaan tein sitten kässäreillä tasapenkkiä ja vinopenkkiä. Sit kokeilin viellä peck deckiä pitkästä aikaa. Yllätyin miten sain hyvin tuntuman rintalihaksiin. Ojentajilta jäi ranskalainen tekemättä, mutta "korvasin" sitä tekemällä  pudotussarjoja taljassa. En oikeesti muista millon ois ojentajiin koskenu niin paljon!!!!! Hyvin meni perille siis! Huh huh...
Loppuun crossailua 30 minsaa. Hurja minä :D

Viellä ois iltapäivällä tarkotus lähtee ottamaan tottista kentällä pitkästä pitkästä aikaa. Santtu on taas menettäny korvat ja touhuilee välillä niin omiaan eikä mitkään käskyt mene perille. Tuleepahan samalla energia käytettyä hyödyllisesti. Ja mie voisin samalla saada vähän aurinkoa ;)