Onhan se tietty kiva et kesällä on lämmin, mutta eikö liika ole jo liikaa? Mikäs siinä jos voi päivät vaan löhöillä biitsillä tekemättä mitään, mut miun tapauksessa sellanen ei nyt vaan käy. :D Töissä se vasta tuskallista on. :( Tehokas ilmastointi ois aika kova sana! *winkwink*

Eilen kävin tosiaan salilla (kuten uhkailin) treenamassa olemattomat masupalat. Polte oli aikamoinen! Mutta siltikkään vatsalihat ei oo kipeänä tänään... Hmm...onkohan jotain pielessä?
Vatsojen lisäksi hurruuttelin crossilla tutut ja turvalliset 20 minuuttia.

Tänään oli vuorossa jalat. Vahingosta viisastuneena maltoin mieleni painojen kanssa ja keskityin puhtauteen ja syviin kyykkyihin. Hyvältä tuntu! Kyykätessä ei aina oikein alaselkä tykkää. Lihasheikkoutta ilmeisesti.
Onnistuin jokaisessa liikkeessä arvioimaan omat voimat. Hieman ois ehkä voinu lisää puristaa, mutta parempi näin. Loppuun palauttelin koipia matolla kävellen 5 minuuttia, jonka jälkeen tein viellä pari minuuttia vartalonkiertoja.

Aaamupaino oli n. kilon korkeemmalla kuin viime viikolla. Tosin mittauspäivä oli eri ja nää helteet vaatii veronsa. Olo on todella turvonnut koko ajan. Harras toivo ois että 2-4 kiloa saisin pudotettua syyskuun alkuun mennessä.

Nyt kokkaamaan broileria ja sitten kauppaan!